Ju mer lera desto bättre

I förra veckan hade vi ett "mud Run" vilket innebar en 5km bana med diverse hinder och en hel jäkla massa lera. Det var kul! Vi sprang som ett lag (fotbollslaget) och på grund av diverse anledningar tog det oss lite drygt en timme för oss att ta oss igenom banan. Men att ha kul är väl som räknas haha

Det tar sig sa mordbrännarn

Det börjar -äntligen- se ut som om våren kommer till Maine på riktigt nu. Det är fortfarande snö på backen men efter den här helgen hoppas hoppas hoppas jag att den är borta. Det är förövrigt mindre än en månad tills jag flyger hem till Sverige igen, hur galet är inte det?!

Dag 5

Igår, lördag, var det dags att åka hem. Inte jättetaggad på en 6h lång flygresa. 
Det här lovet har varit fantastiskt dock, det var så himla skönt att få komma iväg från snön och kylan, även fast det bara var för några dagar. Nästa resa är om 29 dagar då det är dags att flyga hem till Svealand igen. 

Dag 4

Brontes födelsedag! 21 bast, äntligen lagligt att dricka alkohol. Hennes familj tog oss ut på brunch/lunch på en mexikansk restaurant. Efteråt återvände vi till poolen och 28grader i skuggan. Galet skönt! På kvällen drog vi ut på 6th street, vilket är bargatan i Austin. Vi betalade ingenting för någonting, gratis drinkar överallt! Sjukt roligt och helt klart en galen upplevelse! 

Dag 3

Torsdag och allt vi har gjort är att steka vid poolen för att få så mycket färg som möjligt innan vi åker tillbaka till Maine på lördag. Har varit flitig med solskyddsfaktorn då solen är så stark här och jag har inget pigment, men lik förbannat lyckades jag bränna mig, haha. Tog ett dopp i poolen, och låt mig gnugga det i ansiktet på er, det var galet skönt! 

Dag 2

Igår gjorde vi verkligen ingenting, och det var huuur gött som helst. Vi var iväg och spelade lite fotboll på förmiddagen för att sedan bara glassa vid poolen. 28 grader i skuggan är inte helt fy skam. Vi var visserligen ut i Austin på kvällen vilket var ballt, såg the capital, vilket jag vill säga översätts bäst till stadshuset här i Austin. 


Dag 1

Vi har haft en superdag i Austin! Det var mulet imorse men kunde ändå gå ut i shorts och T-shirt, hur gött som helst. Vi var äkta turister och såg till att se så mycket gatukonst som möjligt. 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu