Insikt

När du plötsligt inser att det finns -en- person som på något vänster alltid lyckas gå i dina fotspår. Fotspår som du inte riktigt har lämnat ännu.
Så mycket för att vara bra vänner.


Morgonkaffe

Sitter på storken och väntar på mitt sällskap. Har valt den absolut bästa dagen för att gå på stan, det är lönefredagen före julafton. Det kommer bli så kul, jag som älskar människor...


Nästan ledig

Har alltså varit hemma sedan i fredags. Denna veckan har jag varit uppbunden med jobb på torpet, skönt att vara tillbaka i gamla rutiner, till en viss del. Det var sjuuuuukt kul att träffa mina vänner här hemma men jag har ändå lite abstinens från de vänner i USA som jag har sett varje dag i fyra månader. Aldrig är man nöjd haha!
Försöker i alla fall maximera ledigheten med att hinna med så mycket som möjligt här hemma.


På väg hem

Sitter just nu på tåget mellan Portland och Boston. Bilfärden mellan skolan och Portland (ca 1½h) var lite utav ett helvete, haha, då alla våra väskor inte fick plats i bakluckan i den lilla röda faran fick två av de stora resväskorna bo i baksätet tillsammans med mig, Lukas och Blake. Det var trångt som tusan och mina skinkor var helt utan känsel nr vi äntligen fick kliva ur bilen.
Vi är äntligen i Boston snart, ska försöka få tag på en taxi som kan ta mig till flygplatsen, mitt flyg går typ 20.30 ikväll. Känner att jag vill vara där i tid för jag har ingen som helst aning om vart jag ska ta vägen...
Ser fram emot att komma hem, landar 11.40 lokal tid på Arlanda imorgon!


Att överleva natten

Nu har jag verkligen satt mig själv på pottan. Har dead-line på en uppsats som ska vara på 10 sidor imorgon kl10. Jag sitter just nu och försöker att pull out these 10pages out of my ass, och det går sådär. Jag har just nu två skrivna sidor och har ingen som helst fantasi eller motivation till att skriva.
Försöker hitta motiverande spellistor på Spotify, har en som är okej.
Det värsta är inte att det ska vara 10 sidor, det är ett ganska lätt ämne (marketing) det är bara principen med att inte har någon motivation till att skriva. Som det ser ut som nu så kommer jag vara uppe hela natten och skriva denna skiten. Blaah.


Charmerande

Dessa två unha och charmerande pojkar ska jag alltså fira nyår med i London. Jag är så exalterad!
 

Känslan just nu


Det ballar ur

Sitter förtvivlat och försöker få några meningar skrivna i min uppsats. Den börjar dock spåra ur lagom mycket. Just nu jämför jag amerikanska kvinnors kamp till jämnställldhet med franska och ryska revolutionen... Japp, det kommer bli ett sant nöje för min lärare att läsa denna när jag är klar med den. Behöver bara en halv sida till med ordbajs innan jag kan sammanfatta det hela, så jag är snart i hamn.

Så imorgon kan jag börja med den sista uppsatsen för terminen, hurra! Imorgon är också sista dagen med "riktiga lektioner". Nästa vecka är det finals (har inga) och på fredag är jag hemma. 8 dagar kvar

Little Marbles


One of those days

Det märks att det inte är mycket kvar i skolan nu. Tid alltså. Vi har sinnessjukt mycket uppsatser/prov/presentationer/quizes att göra. Jag har så mycket att göra att jag på riktigt inte vet vad jag riktigt håller på mig. Den uppsats jag håller på med nu står verkligen stilla, jag kommer ingen vart alls. Sen att jag har en 10sidig uppsats som väntar får mig att vilja lägga mig på golvet att gråta. Den tror jag visserligen kommer att vara lättare att göra då jag har nästan allt på det klara.
Just nu vill jag verkligen bara åka hem. 10 dagar kvar.


11 dagar

Sista veckan av ordinarie klasser, nästa vecka är det finals week. Det här är helt sjukt, terminen har gått ruggigt fort och vi har gjort så mycket. Lite sentimental så klart, den här första tiden är något som aldrig kommer kunna upplevas igen, inte här i alla fall. Jag ser faktiskt fram emot att komma tillbaka.
Just nu är jag dock mest fokuserad på att få komma hem till Sverige igen, hem till familjen, få äta svensk mat, ha ett rum för mig själv och möjligheten att kunna ta ett bad. Jag saknar alla så sjukt mycket, och min mentala hälsa kan behöva återgå till normalt tillstånd, den här berg och dalbanan kan inte vara hälsosam.

Om 11 dagar är jag hemma igen

Läxor

Jag har egentligen en hel hög med läxor jag borde göra. Jag har kommit så långt att jag har plockat fram böckerna men inte så mycket längre än så. I stället så lyssnar jag på musik, mest för att jag letar efter ny musik. Jag ska nog gå och sätta mig i cafeterian i stället för min säng. Är aldrig produktiv när jag sitter här, och det vet jag om...
 

Lördag

Igår var jag ut till applebees med två vänner för lite drinkar. Drack den godaste strawberry mojiton ever! Sen blev det en snabb tur till Silver Street, mötte upp lite annat folk och sen tillbaka till campus. Hängde lite i Blakes rum med de svenska pojkarna osv vi var bara internationella igårkväll. Sjukt kul. Grabbarna byggde torn på en snarkandes och ovetandes Kaitlyn...


Last night

Gårdagskvällen slutade tidigt för min del. Kul hade vi i alla fall!


Ugly Sweater Friday

Idag har vi klätt ner oss ordentligt. Riktigt fula juliga tjocktröjor/koftor har förföljt oss idag. Kul grej. Jag köpte en polotröja på Goodwill för $5. Kommer troligen bränna den efter ikväll, den kliar och ger mig allergiska reaktioner.
Ikväll äre fääääst!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu