En händelserik helg

I fredags lämnade vi Thomas för att spendera helgen i Vermont och spela de två sista bortamatcherna för säsongen. När vi åker på såna här långa resor (6h bussresa) så åker vi tillsammans med vårat herrlag och tar därför en stor buss. 

Vi åkte fredag eftermiddag och var framme i Rutland runt 23. Kl 08 morgonen efter var det dags för frukost. Vår match var inte fören 16:30 dock så det skulle bli en lång dag. Så första motståndet var Castleton. Grabbarna spelade 1-1 i dubbel förlängning och vi torskade med 3-0. Vi var inte förväntade att vinna då Castleton är rankade att vinna och vi är rankade 8 (av 10), så det var en helt okej bedrift. 

Efter matchen så drog vi direkt till middag på Pizza Hut (inge tid att duscha) och precis när bussen ska svänga upp på parkering fastnar den, på uppfarten, och blockerar trafiken på vägen.. Toppen. 
Vi lämnar bussen åt en bärgare som får loss bussen så vi kan äta. 
Efter maten hoppar vi all på bussen igen och precis när vi är nästan nere på vägen så fastnar bussjäveln. Igen. Och lyckas med bedriften att praktiskt taget blockera trafiken i båda riktningar.. 
Vi får hjälp av 3 polisbilar (för att dirigera trafik), en brandbil och två bärgare för att få loss bussen. Detta tar lite drygt 2h. 
Kallt och jävligt, alla är trötta, svettiga och griniga. Men vi tog oss tillbaka till hotellet tilllslut... 

Söndag morgon, vid frukostbuffen så svimmar en av mina lagkamrater och blir hämtad med ambulans. Det visade sig att det bara var vätskebrist. Men ändå. 
Motståndet för dagen var Green Mountain. Killarna vann 8-1 och vi vann 5-0. Det kändes otroligt bra, även fast alla var rejält blåslagna när vi var klara.. Men det var typ den sista benknäckarmatchen för i år, tack och lov! 

Massor med bilder:

Solnedgången i portland. 
Bae


Green Mountain College
Vermont, fantastiskt vackert!

Min schyssta gräsbränna på skinkan, omnomnom

Det blir en lång helg
Bipolärt väder

Ena dagen är det 7grader varmt, den andra är det 25. Ja, vädret här är helt koko. Nu i helgen ska det vara uppåt 30grader, här i alla fall, vi drar till Vermont ikväll och stannar där hela helgen, och Vermont är generellt lite kyligare då det ligger högre upp i bergen. Två matcher, som vi måste vinna, önska oss lycka till!

Ett soligt och tomt campus Färgglad

Igår så satte vi i nya färgen i mitt hår, så det är nu blått och lila, jäkligt nice om jag får säga det själv, samt att jag har fått galet mycket komplimanger för det, vilket är väldigt kul. 

Just nu är jag äntligen och skaffar mig en telefon som fungerar även när jag inte har wifi, ska bli skönt att kunna vara kontaktbar igen, man känner sig så handikappad med en smartphone som är dum. Bedrövligt

Bussresan igår var fruktansvärd, man tycker att vi borde ha tillräckligt med pengar för att kunna hyra en schysst buss, men icke! 
totalt nästan 10h på en buss och att vi fölorade gjorde hemresan inte mycket bättre när man inta kan hitta en enda skön position att sitta i. Slutade med att jag och Bronte praktiskt taget sov på varandra. Vilket leder till en rätt rolig historia: här om dagen fick jag frågan om folk någonsin har undrat huruvida Bronte och jag är tillsammans eftersom vi bor ihop och gör allt tillsammans, hade någon sett oss på bussen igår hade nog folk verkligen börjat undra haha!
Trots förlust så bestämde vi oss för att ha kul när vi kom hem i stället. Det sotar vi alla för idag... Men kul hade vi!


Utsikten från Johnson State College, sjuuuuukt vackert
Det var kallt som tusan när vi satt och kollade på killarnas match, lite varmare var det när det väl var vår tur. 

Omänskligt tidigt

Klockan är nästan 05.30 och det är dags att kliva upp. Idag så har vi en dagstur till Johnson State College på schemat, dit tar det ca 4h, vi åker med vårat herrlag, vilket är varför vi åker så tidigt. Deras match är kl13 och vi kör 15.30. 
Jo då, att sitta på en buss i 4h ska bli skoj, skoj, skoj. 

Som det kan gå

Vi är så otroligt ojämna i våra matcher att det nästan är löjligt. Idag vann vi med 13-0, siffror som inte är roligt åt något håll, jag menar, vem vill fortsätta spela när man kommer över 10..? Hur som helst, en vinst är alltid en vinst och det är kul att vinna! Jag fick två mål och en assist inom 15min och det var det enda jag fick spela idag. 
Life is good

Dagarna går sin stilla gång här borta, vardag är vardag oberoende på vart man bor och vad man gör. Vi spelade derby igår mot Colby College och förlorade storartat med 6-0. Helt värdelöst om du frågar mig. Börjar bli lite less på att vi inte gör några mål, på 5 matcher har vi gjort 4 mål.. Ingen jättebra statistik. 
Mitt ena knä har dummat sig de senaste veckorna men har inte fören förra veckan varit så illa som det är nu. Det är svullet, ömt och blåslaget. Vår trainer Pat försöker lista ut vad det är men utan framgång. Just nu testar vi om kinesiologitejp kan mildra syntomen lite. 

Har dessutom schyssta brännsår från konstgräset som grädde på moset 


Utmattad är bara förnamnet

Med mindre än 12h mellan två matcher känns nu mina ben som gelé!
Igår (fredag) spelade vi mot USM (university of southern Maine) och förlorade tyvärr med 2-0. Det var en bra match sett ur vårat perspektiv, men de hade en tjej som fick stå själv och skjuta precis utanför vårat målområde, snygga mål men snörpig förlust för oss. 

Idag (lördag) spelade vi mot UMPI (university of Maine at presqle Island). Förra året vann vi med 7-0  mot dem men i år fick vi slita för att vinna. När det var ca10min kvar låg vi under med 1-0, jag fick en passning från Bronte, kom själv med målvakten och lobbade den över hennes huvud, 1-1. Med 3min kvar får UMPI in ett mål efter lite slarv i vårat försvar, 1-2. Med 40s kvar får vi en hörna, Bronte lägger den perfekt mot första stolpen där mitt huvud befinner sig, 2-2. Eftersom matcher här "inte kan" sluta oavgjord går man till förlängning, gold n gold. Vi hade så mycket press så när brontes inlägg seglar in vid bortre stolpen var nog alla lika lättade, 3-2. 

Mina ben gör ont, har hemska brännsår från konstgräset och mina knän är lagom svullna. Tack och lov att vi får vila till på måndag! 


Det var coaches födelsedag i torsdags, så vi smällde henne med massor av vattenballonger

Skolan började i tisdagsStörsta trädet i Maine

Tydligen så finns det största trädet i Maine bara 20min från vårat hus. Så dit åkte vi igår. 
SammanfattningLadda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu