Reducerad vecka

Denna veckan är lite småmärklig, men jag är så himla glad över att det är på riktigt. Idag (måndag) så har jag i vanliga fall 3 lektioner, men vaknade upp med två email som talade om för mig att två var inställda. Imorgon åker vi till Massachusetts och Regis College för en nonconference match, i och med det missar jag min enda lektion för dagen. På Onsdag är återigen min sista lektion inställd, på torsdagar har jag alltid bara en lektion och på fredag har jag två. Detta är ett perfekt tillfälle att försöka komma ikapp/Ligga steget före i läxväg. Frågan är om det kommer att hända...

Vänner

Igår så stod vi ute i kylan i mer än 110min och hejade på våra pojkar, som lyckades spela oavgjort. Efteråt blev det socialt umgänge hos några kompisar, sjukt med folk! Det var nyktert, och det var kul. 



On point

Hur det ar att vara student I Uppsala, kunde inte ha beskrivit det batter sjalv

http://whenyoustudyinuppsala.tumblr.com/

Bittert

Vi har haft ett sa bra flow i vart spel flera matcher i rad, och vi har faktiskt lyckats gora en hel del mal. Igar var det ingen malfest overhuvudtaget. Vi forlorade, i dubbel overtid (ar det oavgjort efter 90 min gar man till overtid 2x10min goldandgoal) 1-0 o en match vi skulle ha vunnit.
Vi hade bast chanser men kunde inte fa in bollfan.
Men, det ar bara till att bita ihop och komma igen. Pa lordag ar det derby: What do we eat? Beaver meat!

Jäkligt go vinst

Vi spelade vår första conference match idag mot Lyndon, vilken vi vann 2-3! 
Jag har nu totalt 6 mål och två assist vilken ger mig en total tredje plats i vår poängliga. 
Känner mig sådär löjligt nöjd. 




En såndär kväll

Det har varit ett par tuffa dagar med både positiva och mindre positiva livsomväldningar. 
I tisdags spelade vi mot St Joseph's College och förlorade med 0-1, förra året torskade vi med 6-0, så årets lag är helt klart starkare än förra året. Imorgon åker vi till Lyndon State College i Vermont. Det kommer med all säkerhet bli en tuff match men jag tror på oss!




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu