Torsdag

På kvällarna här på campus, och framför allt i den korridorsbyggnad jag bor i, så är varje kväll den andra lik. Vi hänger i lobbyn, kollar/spelar biljard eller pingis. Det påminner ganska mycket om en fritidsgård. Nu umgås jag med fantastiskt roliga människor men det blir ganska tröttsamt att sitta där nere och glo hela kvällarna.
För att bryta mönstret lite så var vi iväg och bowla.


Gårdagen

Gårdagen var minst sagt episk, vi skulle bara ta en tur med bilen och hämta upp en vän som hade varit ute och svängt sina lurviga. Detta skulle ta typ 20min, max. Dessa 20min blev till drygt en timme då vi blev stoppade. Haha. Episkt!


Enhorning


Is


Elektricitet


Första dagen

Igår så hade jag mina första lektioner, har fyra stycken måndagar och onsdagar, en på tisdagar och torsdagar och tre på fredagar. Lektionerna är inte längre än 50min och det är rätt skönt!
Idag fick jag två av sju böcker, dessvärre inte den boken som jag akut behöver.. Hoppas på att de kommer imorgon!


A pulled muscle

Vi hade som tidigare skrivit vår första match idag. Det gick så sjukt dåligt men vi hade riktigt bra flyt emellan åt, tror det blir bättre när vi har spelat in oss lite! Laget vi mötte var dessutom sjukt bra!

Hur som helst sträckte jag mig igår, min höft/lår är inte helt schysst, efter att först ha värmt det och sen kylt ner det såg det ut såhär:


Lyckan som uppstår

Min iPhone lever på riktigt igen!! Eller okej, den samarbetar om den är uppkopplad mot wifi men det räcker för mig.
Det är fö någon som har ringt mig två dagar i rad på min amerikanska telefon, har ingen aning om vem det är och det har ingen typ av nummerupplysing i det här landet. Mycket märkligt...

Träningsmatch

Idag har vi vår första match, det må vara en träningsmatch men jag är så sjukt exalterad. Ska bli spännande att se hur coach sätter ihop laget och så.

Har förövrigt spenderat morgonen med att prata svengelska, blev mycket svenska igår kväll så måste ställa om min hjärna. Trots att språket hoppar och hattar så börjar jag känna mig bekväm med engelskan, det är inte helt rätt alla gånger men iaf tjejerna i laget förstår mig. Och det är ju skönt. :)

Torsdag

Det är fortfarande lika förbannat varmt ute, hade det inte vart för att vi tränade två gånger om dagen skulle jag inte klaga. MEN tränar man under dagens absolut varmaste timmar vill man helst bara dö (jag iaf).

Hur som helst. Imorse så började vi med en 1 mile run (1600m) och jag kom i mål på 7 min och 35s, för att vara mig var det rätt bra, och med tanke på de 6 tidigare träningspassen som ligger och smärtar i benen så var det riktigt bra.
Vi har vår första match nu på lördag, det må vara en träningsmatch men jag är riktigt nervös, börjar äntligen förstå allt (språkmässigt) men allt är inte helt glasklart.


Jodå, hittade de perfekta plåsterna att ha mot mina skavsår. 

Sjukt dålig bild, men efter en vecka här har jag kommit på vad för saker som saknas i mitt rum. Bl.a, en matta, en bordslampa osv,


värme

Det är verkligen dödsvarmt ute. Eller okej, ska inte överdriva, men att träna i nästan 30 graders värme, utan skugga, är riktigt tufft. MAn svettas floder, dricker för lite vatten och får en hemsk bränna. Idag har det till och med börjat synas på de andra tjejerna att de också har bränt sig. Jag och en av målvakterna är dock värst.
Så, ikväll var jag till walmart och köpte både solskyddsfaktor och after sun.


Solbränd

Dag två av vår försäsongsträning. Mina ben och fötter gör så ont att det smärtar att ens röra mig ur sängen, det är helt sjukt. De fyra träningspassen vi har haft har varit sjukt effektiva så antar att min kropp har fått en chock.
En annan grej är att jag (eller allihopa skulle jag tro) måste få i oss så sjuuuuuuukt mycket vätska, det är så varmt ute att man även på morgonpasset smälter bort.
De träningströjor som vi har är v-ringade så har fått en ful bränna just i det området. Dessutom flagnar min panna redan, helt sjukt.

Det rummet jag bor i är också ruggigt varmt, skulle behöva en större fläkt!

Exotiskt

Haha, det knackade precis på dörren och ett par tjejer som uppenbarligen är vänner till hon jag bor med kom in. De presenterade sig, så även jag. Och ja, inte första gången jag fick upprepa mitt eget namn men reaktionen var
"Wow, I also want a cool name like that"

Haha, smickrande, antar jag...

Vi var hur som och spelade minigolf hela laget. Jag sög, inte så konstigt då jag även hatar minigolf. Men trevligt var det!

Check-in

Igår kväll så flyttade jag in på campus och bor nu i GPH 3-10. Det är ett litet fängelseliknande rum jag bor i tillsammans med en tjej som är härifrån.
Idag så träffade så samlades vi hela laget för första gången, fyllde i en massa papper (extra mycket för mig som är internationell), tog foto för ID-kort, mätte kroppsfett (sjukt, jag vet), tog blodtryck samt vikt och längd. Fick även välja vilket nummer jag ville ha, av de som fanns tillgängliga så numer kommer jag ikläda mig #12!




Stranden

Det blev en dags utflykt till en ort (by) bortanför Portland idag där vi glassade ett par timmar på stranden och sedan strosade runt bland alla turistshoppar. Tappade kulan till min piercing på orvar i helgen så passade på att besöka en piercingstudio för att få tag på en ny.
Imorgon flyttar jag in på campus, min roommate finns redan på plats, ska bli spännande att träffa henne!


Shopping

Idag har vi spenderat ca 5h med att shoppa massor med nödvändigheter inför college. Jag har bl.a. köpt kuddar, täcke, madrass och en tvättkorg.
Kommer troligen behöva en del mer pinaler men det som har inhandlats idag får räcka tills vidare.

Jag skojar inte när jag skriver att många av de butiker vi var in i idag har sjukt mycket skit, helt galet! Allt är rätt billigt också, har knappt spenderat 500:-!
Nu är det middag om en timme, can't wait!

Framme

Efter ca 11h på flygplan så kom jag äntligen fram till Boston. Möttes av två tjejer som spelar fotboll i skolan som hade bilat ner i drygt 3h för att plocka upp mig för att sedan ta med mig tillbaka.
Just nu är klockan ca 1800 här (0000 hemma i Sverige), jag har varit vaken sedan klockan 04 igår, det vill säga att jag kommer landa på nästan 24h (om inte mer).
Jag känner mig dock inte trött, tror det är för att jag har varit så sjukt nervös och är nu så exalterad (och fortsatt nervös, så klart). Kan bli lite tungt imorgon, men äsch, sova kan jag göra någon annan gång.

Hade fö trevligt sällskap hela flygresan av en kille som skulle på ett utbytes år i Montreal, han pluggade i vanliga fall på Linköpings Universitet.
Vi var även så glassiga och flög i första klass, hur gott som helst!

Återlämnande

Tog en kort paus från packandet för att ta mig hem till Sara o Johannes för att dels säga hejdå men även lämna tillbaka det prestigefyllda mytomanienpriset som jag har haft äran att ha i min ägo det senaste året.
Jag kommer sakna Sara.


Bästa

Igår så var släkten inbjudna att komma och äta lite kräftor och en möjlighet för mig att säga hejdå. Mycket trevligt var det och jag fick minsann något riktigt bra att ta med mig; ett stort kollage med en massa bilder på Kaufeldt-släkten, hur fint som helst!


Full fart

Ikväll kommer släkten över på middag, står just nu och gör tre saker (minst) samtidigt, gör västerbottenpaj för första gången i mitt liv, tror det blir bra. Det luktar i alla fall ost och den ser god ut.
Tre dagar var nu bara, kommer gå sjukt fort!


Illamående

Håller för tillfället på att packa väskor och paket som ska skickas med posten (det som känns onödigt att ta med nu, typ halsduk, kängor och underställ). Jag mår lite illa och har en svimmningskänsla hängande över mig.
Att jag är nervös och har en galen resfeber börjar verkligen kännas nu. Det blev inte bättre av att jag sa hejdå till både Sandra och Desse. Det känns så definitivt.
Jag kommer ju hem till sommaren men det är fortfarande ett år tills dess.
Jag är säker på att jag kommer få grymt kul där borta men det är just steget till att komma iväg som känns så tungt.

Ikväll är min sista match. Det känns också jobbigt för jag kommer att sakna alla tjejer i laget!

Nu startar det

Jag får ha två 23kg s väskor med mig, frågan är -vad- jag ska ha med mig!?


Onsdag

Sjukt seg idag, tror det är min uppspelta nervositet som slår över och gör mig mosig i huvudet.
Efter att det blivit en lång morgon så tog jag mina paltor och gick till gymet för att simma lite. Jobbigt som fan men riktigt gött. Bästa med att simma är att hela kroppen aktiveras och det är skönt att avlasta benen från löpning.

Ikväll så ska jag börja ta tag i min packning, eller åtminstone fortsätta sortera vad som ska med och vad som får stanna hemma. Är lite bitter över resväskorna, men förhåller mig skeptisk till att jag hinner köpa nya innan tisdag, tyvärr.

Förövrigt är jag upprörd över att de har bra musik i värsta reklamfilmen ever. De spelar The Killers i en BB(foundation)-reklam . D Å L I G T !

This is crazy!

En vecka!


Man kan aldrig ha för många

Hade fortfarande pengar kvar på presentkortet jag fick på Intersport när jag fyllde år så därför köpte jag mig ytterligare ett par nya fotbollsskor. Jag har nu två par med mig när jag åker, det vill säga att även om konstgräs är slitsamt så är jag förberedd!


Vi är snart där

Jag jobbade min sista dag för iår på Högbytorp i fredags och helt ärligt så kändes det riktigt bra. Med det i ryggen så bjöd jag i fredagskväll min mamma på en riktigt fancy middag på Stationshuset. Hur gott som helst! Och med tanke på priset på maten var et inte mer än rätt att det var svingott också, haha.
Efter att jag hade satt mamma på bussen hem gjorde jag sällskap med ett gäng vänner på Orvars, det var nice. 

Igår så startade vi höstens säsong av fotboll med en b-lagsmatch. Vi spelade ut motståndet brutalt och vann slutligen med 12-0. Jag lyckades göra tre mål, så det var gött. Att ha i ryggen nu när jag åker att jag faktiskt kan göra mål och inte bara skjuta utanför.
På eftermiddagen satte vi oss på bryggan i stadsparken och drack lite vin för att sedan ta en tur förbi Orvars för att slutligen avsluta på V-dalas tak. En riktigt bra kväll med människor jag vet att jag kommer sakna så det nästan värker i hjärtat redan.

Jag åker alltså till USA om en vecka, vilket är helt galet. Det känns verkligt men ändå så sjukt overkligt, att jag faktiskt ska göra det, helt sjukt. 

Uuuuh

Har en löjligt stor spindel som inneboende på balkongen, inte nice!


Charlie


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu