Back to basics

Kan börja med att säga att jag fick en smärre ckock för ett par minuter sedan, kollade mitt konto och hade inte väntat mig att csn hade kommit ännu. Men det hade det tydligen, hurra! Det här har resulterat i att jag har suttit och surfat på skor, hittar en hel del ska ni veta. Jag motstår dock begäret och låter bli att klicka på "lägg i kundvagnen". Nu ljög jag, jag beställde hem lite filmer...

Imorgon så ska vi starta dagen med en fika på norrlands, ska bli trevligt! Det var länge sedan vi var samlade och drack kaffe tillsammans. Typ en hel sommar sedan (nästan iallafall). Hoppas jag är mindre snuvig imorgon så jag kan vara med på träningen och framförallt inte sitta på föreläsningen som ett jäkla snormonster. Inte fräscht.


Önskar större spridning

Alltså, idag har jag sprungit på ett gäng med människor som jag helst önskar slippa springa på. Eller åtminstone hade det vart skönt att inte ha sprungit på alla på samma dag. En person om dagen, eller i veckan, skulle vara lagom, haha!

Hur som helst.
Hade en bra föreläsning idag, grym kille som höll i den.
Köpte en dyr kaffe på ekonomikum (hur ska ekonomin hålla om kaffet kostar mer än 10.-?!) och kände mig rätt tillfreds. Kaffe är bra i själen. Träffade även ett par tjejer som också är bra för själen.

Träffade Sara på göteborgs och diskuterade och kom fram till hur vi ska göra. Det vi ska göra är att göra en tidning på en vecka. En tidning på 20 sidor som redan innan vi ens satt igång är full. Crazy. Jag tror på Sara och mig själv, detta kommer bli grymt!


Gissa vem som fick sitt morgonkaffe idag? :D

fxcam_1314784227 (MMS)

Gissa vem som fick sitt morgonkaffe idag? :D


Två sidor av samma historia

Ni som känner mig vet att jag är otroligt godtrogen och i många fall väldigt naiv. Jag tror på det mesta och det gör jag bara för att jag vill tro det bästa om folk. Och det är just det jag har gjort, jag har svalt allt jag hört och har faktiskt tyckt att det hela i sig egentligen har vart rätt fjantigt.

Ibland uppdagas det saker som för mig kommer som en chock och besvikelsen sköljer över en. 
Att man kan föra sig på det sättet som den här personen är för mig upprörande. Det här gör att jag önskar att jag inte var så fasligt blåögd. Jag är glad att jag kunde få en bild över från den andra personen i den här historien.

Helt ärligt så tycker jag synd om den person som trots blev "den tredje parten", mycket för att jag känner igen mig, jag har också varit den här "tredje parten" och det är det ingen vill vara.

Jävla svin!

Tror ni på mig?

Jag har tills idag klarat mig tre veckor utan att dricka kaffe, tror ni jag kan klara minst lika länge utan att äta godis/chips? Snälla säg att ni tror på mig. Jag behöver bli av med det fruktansvärda sockersuget!
Jag ska även ta tag i mig själv och faktiskt införskaffa ett gymkort; jag behöver ta och förvandla deförgångna musklerna som blivit fett till muskler igen. Det här för att jag själv ska kunna må riktigt bra.
Så alltså, till skillnad mot förra hösten så ska jag faktiskt träna denna!

Yepp yepp, detta är tanken, kan någon snälla se till att jag faktiskt gör detta? Kan behöva en redig spark i ändan om jag känner mig själv rätt.!


Min årliga höstförkylning tar livet av mig, det är sjukt jobbigt att nysa!

Nolla - Inte Nolla

Idag var det alltså dags, första dagen på nya kursen. Jag tror på det här, jag tror att det kommer vara kul, tror dessutom att det kommer att vara en rätt chill kurs. Vi är närmare 80 pers (jäkligt många) och det måste väl finnas ett gäng med sköna människor. Skrattade dock lite för mig själv när vi hade presentationer av oss själva idag. Mina fördomar om mediefolk blev inte bättre om man så säger, haha, det hela berodde väl mest på alla stockholmare som hittat dit...

Hade egntligen institutionsintroduktion + fika nu mellan 16 och 18 men jag är så vidrigt förkyld och har en släng feber så orkar verkligen inte. Blir därför inte heller någon träning ikväll, vilket är riktigt trist.

Imorgon är det inte föreläsning fören kl12, ni kan hoppa upp å klappa er i ändan på att jag tänker ta en sovmorgon!

Juste, vi blev informerade om att vi om vi vill kan få hänga på ekonomernas nollning samt även samhällsvetenskapligaprogrammets nollning (vilket känns mer relevant än ekonomernas) men tror tyvärr inget edera är något för mig, det är så mycket som händer ändå så att springa omkring full dygnet runt känns inte relevant.

Manglad

Vid 10-tiden igår ringde lagledaren för u-laget och frågade om jag hade möjlighet att vara med och spela senare på dagen borta i Tärnsjö, givetvis hade jag det även om det betydde att jag fick ställa in andra planer. 
Jag skulle vilja sammanfatta min känsla som jag hade genom hela matchen, frustration. Sjukt arg på domaren som låter motståndarna ta emot bollen med händerna i strafforådet (deras egna) samt att han släppte/blåste för solkara offside/onside. 
När det var ca 15 min kvar av matchen gick jag av självmant då jag kände att jag bara skulle göra illa mig själv om jag fortsatte. Detta verkar inte ha hjälpt, idag har jag både ont i höft, rygg och nacke. Mycket kanske beroende på att jag blev påhoppad bakifrån och tog en redig flygtur.
Ska ladda om och se till att göra en bättre match idag med a-laget!


Utdrag ur Connys matchreferat.

En groda i skogen, är inte ute efter en pr...

img054 (MMS)

En groda i skogen, är inte ute efter en prins så valde att inte pussa på den.


Snart slut

Den här veckan har inte gått fort alls men äntligen har det ändå blivit fredag. Helgen står på intågande och det som kommer att ske för min del är:
Ikväll, jobba i puben på Göteborgs, kom å köp öl vettja!
Imorgon, ut i skogen och leta svamp, vara fyllechaffis åt mamma och andra löst drivande släktningar.
Söndag, inhandla mat -> preppa mat inför måndagens spexstyrelse middag. Match hemma på Furuvallen mot Östervåla. (Denna gången hoppas vi att tränaren inte säger upp sig efter matchen)

På måndag är alltså sista dagen på Kvarnbolund innan allvaret (vem försöker jag lura) drar igång. Spänd av förväntan. Såg förövrigt på deltagarlistan att det är en tjej som gick i min parallellklass i gymnasiet som också ska läsa kursen.550ml

Igår så frågade jag om Maria var tillgänglig att ta en tur på stan, vilket hon var. Begav mig till stan, trodde att fröken skulle vara på Norrlands, vilket hon inte var - hon var ute med Sofia. Träffade hur som på både Otte o Loppan. Hade glömt att det skulle vara spexmöte vid 18.30, blev påmind.
Blev en tur på stan med tre av fyra flickor.
Vi hamnade på Orvars, visade sig att vi blev ganska många spexare dessutom.
Hade en tanke på att dricka en New Castle (bara för att det är godaste ölen som finns) och beställde även en. Hade väntat mig den mindre varianten flaska som är ca 300ml men fick en flaska på 550ml. Den var jättestor.
Det kändes lite i mitt huvud att det trots allt blev rätt mycket öl (ja, inte bara en New Castle, dumt nog (och nej inte mer än en New Castle men mer billig öl)).

Var en mucho trevlig afton på Orvars!


Det närmar sig slutet

Jag känner mig som en hemskt deprimerande människa ju nu, vilket inte alls är min mening. Det beror väldigt mycket på att jag som går i dvala och verkligen ser fram emot tisdagen då det hela drar igång igen. Kaffe på Majs, lunch på Majs, mycket tid att hänga med bra människor, komma ut, inte ha såna fasta rutiner (t.ex. kaffe kl09, 15min. Lunch kl12, en timme. Kaffe 14.45, 15 min) uat natt allt har sin tid och det spelar egentligen ingen större roll när eller var det sker.

Även om jag ser fram emot att bli av med dessa fasta rutiner ska det bli rätt trist att sluta här på Kvarnbolund, även om jag nu missade en av tre mpnader p.g.a. en bruten handled så är det roliga och mysiga männiksor som jobbar här. Lite väl bestatta vid sötsaker visserligen men ändå mysiga!

Just nu är jag förövrigt i valet och kvalet om jag verkligen ska sätta igång och dricka kaffe igen nästa vecka, det känns nämligen otroligt bra att bara dricka te... Eller gör det de?
Äntligen över

Nej, hittade inget positivt med denna tisdag förutom fotbollen idag. Måste ta tag i detta och bli av med min tisdagsångest, kan tänkas gå över nästa vecka då plugget drar igång igen, det blir ju inte liksom samma slaviska rutin när man pluggar. Tänkte dessutom börja dricka kaffe nästa vecka igen, tror jag. Har mått ganska bra de senaste två veckorna då jag bara har druckit te...
Onsdag imorgon, vilket betyder mitten av veckan = snart helg = snart måndag = sista jobbdagen = plugget drar igång. Yepp så är det.

Ska jobba i puben på Göteborgs på fredag förövrigt!

Dis

När jag vaknade imorse ville jag bara gå och lägga mig igen. Det var mörkt, det var disigt och alldeles blött ute. Jag hade inte direkt gråtit blod om jag hade haft möjligheten att sova tre timmar till, inte alls.
Tisdag idag, vilket är den värsta dagen på hela veckan. Varför undrar kanske ni, jo det ska jag tala om för er:
Det känns som om det var länge sedan det var helg och det är långt till helgen. En tråkig transportsträckedag helt enkelt.
Det som däremot är bra med tisdagar är att det är fotboll, skönt att det är något positivt med den här dagen i alla fall. Fast det där är inte heller sant, det finns mer som är positivt med tisdagar. Kommer inte på något just nu men jag något borde det finnas.. Jag ångrar ingenting

Jag kanske gör dumma saker, beteer mig som ett svin, gör roliga saker, gör sånt jag vet är otrolgt onödigt och möjligtvis kläcker ur mig något otroligt korkat. Det här är det som gör mig till mig, kanske borde tänka innan jag handlar men vafan? Varför ångra något du ändå inte kan få ogjort och vad du än gör, vad spelar det för roll om 100 år?
Jag tycker att det det mesta är kul, eller åtminstone tar det mesta med en klackspark.
Tycker att alla som förtjänar en chans ska få en chans.

Jag vill inte såra någon jag tycker om, det vill väl ingen men ibland så finns det inte så mycket annat att välja på. Även om man vill en annan person väl måste man tänka på sig själv också, det går inte att gå omkring och må dåligt för att istället för att säga som det är låta saker och ting ta sin tid. Man kastar inte bara bort sin egen tid på att inte må riktigt bra utan man kastar även bort en annan människas tid. Inte nödvändigtvis "kastar bort" tiden som i att den tid man spenderar tillsammans är värdelös (vilket den med all säkerhet inte är), utan kastar bort tid med att våndas över att allt inte riktigt står rätt till respektive den andre partens tid som kanske lägger ner hjärta och själ i en själv.

Jag har bestämt mig för att mer eller mindre nästa människa jag ger en chans ska vara en person så att jag inte, återigen, hamnar i samma fälla som jag har gjort tidigare. Dock hoppas jag att detta dröjer, för det nya läsåret som står på ingång vill jag spendera sönder med mina vänner (nya som gamla).

Och som sagt, den som verkligen förtjänat en chans, den som verkligen är en fantastisk människa, den som är guld värd. Han förtjänar det bästa och jag hoppas verkligen att du hittar det!

Regn&sol

Allt som jag planerat i helgen blev långt ifrån gjort men det var bra ändå.
I lördags så spelade vi i 90min i hellregn, det gick att hälla vatten ur skorna och vrida vatten ur både tröjor och skjorts, inte helt nådigt. En förlust med 8-0 blev det till på köpet. Inga roliga siffror (andra helgen i rad...) men det glädjande beskedet var att vi lyckades ha fint spel stora perioder av matchen.

Igår så var det däremot sol och rätt varmt och då var det b-lagsmatch mot Upplands-Ekeby som stod på schemat. Den matchen bevisar att jag måste ner och skjuta än mer på fotbollsplan, för de missarna jag gjorde vid de fina frilägena jag fick är inte helt okej. Bittrast var i alla fall ribbträffen. Gaaah.
Också den matchen ble förlust glädjande nog med 0-1. Så inga större siffror där inte!

Var sjukt tråkig i helgen men helt ärligt var det fantastiskt skönt att göra absolut ingenting. Kollade bl.a. klart säsong 6 av Grey's Anatomy, så värt... Eller..

Räknar ner

Inte många timmar kvar innan det är dags att ta helg. Med tanke på hur hård den här veckan har vart så ska det bli så löljigt skönt att få ta en sovmorgon. Eller vänta nu.. Sovmorgon? Bara att glömma.
Imorgon så åker jag vid 09-tiden hemifrån för att ta mig ut till Vändel (Ottarsborg) för att spela fotboll. På söndag så ska jag med och vara funktionär på Handikapp SM i Norrtälje.
Så nej, ingen sovmorgon för mig. Buu.

Ska även försöka bege mig ut i skogen på söndag, leta kantareller som ska inmundigas under en spex-styrelse middag. Hoppas att det finns någon svamp, och hoppas jag inte drunknar i stordiket!

Kvällsdejt

Det var alldeles för länge sedan men ikväll kör vi igen. Bio-dejt med Maria! Bridesmaids väntar, hoppas att den är kul ^_^

Nu ryker det

Jag har planerat att våga mig till frissan idag. Har funderat på det länge men eftersom jag jobbar om dagarna är det ganska klurigt att hinna med det. Är sugen på att klippa lugg men kommer antagligen se sjukt fail ut i det med tanke på att jag har en virvel i fram som ja, skulle muppa upp alltihop.
En annan sak som jag är sugen på är att slinga det meeeen det kostar skjortan att göra på salong så hoppar det också.

Summan av det hela: Blir antagligen till att klippa så som jag gjort de sanaste gångerna = rätt trist med andra ord.

Inte bra


Registrerad

Eftersom jag inte alltid är ett ljushuvud och har suttit och spottat och svurit över studentportalen och hur jag inte hittar vart i helskotta jag ska registrera mig till kursen fick jag äntligen tips. Tänka sig att det ska till en jurist som kan hjälpa en. Hur som helst så gick det på ett kick och nu är jag registrerad och det är bara att dyka upp den 30 augusti på kursintroduktionen.
Helt ärligt ska det bli ganska skönt att vara Uppsala student i alla fall en termin till, kaffet på Maj's är en aning beroendeframkallande, eller är det sällskapet som man brukar vara med som är det?

Hur som haver, har beställt kurslitteratur för dryga 1000 lappen... sjukt värt... Måste sätta upp lappar på hist.inst. om min gamla som för mig är rätt ovärd att ha kvar. Craig tänker jag dock behålla, han är mitt, eh, hjärtegull...


Att älska som en porrstjärna

För ett par veckor köpte jag hem ett gäng böcker, en av dem var Att älska som en porrstjärna skirven av Jenna Jameson med Niel Strauss. Det här en bok på drygt 600 sidor och det var mer eller mindre omöjligt att inte sträckläsa. Så har plöjt ca 500 sidor på två dagar (hade börjat läsa lite redan tidigare..) och skulle ha kunnat läsa mer.
Det är det som är så skönt med skönlitterära/själv biografiska böcker, så otroligt lätta att läsa. 
Jenna Jameson kanske kan klassas som entreprenör (tänker på hennes eget produktionsbolag (erotiska filmer)) men hon kommer antagligen alltid förknippas som den porrskådis hon var.
Att hon sen har tagit sig ur två djupa missbruk (kanske är det fler?) osv gjorde mig otroligt tagen av boken. 
Hur mycket sanning som står skrivet är en annan femma...


Bild från google.
Det egentligen bästa med boken var att det var så mycket bilder, nog för att
det var mycket naket så var inte allt det
. Hon var riktigt vacker under 90-talet!

.


En hang-up

Alltså på riktigt, egentligen för första gången på, låt se, cirkus 14 år är jag besatt. Inte besatt som i att jag behöveren exorsist (dessutom 14 år, icke att förglömma att jag är 21). Det gör mig tokig, och frustrerad och det grämer mig många timmar under det vakna dygnet. Jag vet inte heller vad jag ska göra för att det ska släppa.
Jag vet heller inte varför denna knäpp har kommit nu, eller okej, jag vet varför...

När jag var yngre så räckte det med att jag såg ett mål för att kunna träffa innanför ramarna, hade såna konstiga träffar men efter mångt och mycket så blev det mål. Jag vill minnas en gång, jag kanske var 16 år, för jag vet att det var med 90-laget, att jag fick in back, målvakt, mig själv och bollen i mål, inget stod ivägen. Nu tycks i alla fall målvakten alltid stå i vägen.

För två år sen lyckades jag med bedriften, i samma match (halvlek till och med) näta fem gånger, mycket tack vara de fint levererade bollarna. Men det där speglar också att det blev mycket fler mål förut. I år är det bara två.
Ni anar inte hur frustrerande det är att alltid missa, lyckas inte ens med stolpskott. Utöer att jag kanske känner mig själv som ett stolpskott i mellan åt.

Kan inte denna fördömda jäkla måltorka bara vara över snart?!

Stannar

Efter att först ha sett antagningen och sen pratat med Loppan så har jag nu bestämt mig för att jag stannar i Uppsala och jag fortsätter att plugga, i alla fall en termin till.
Beslutet om att plugga grundar sig bland annat på att jag har sökt den här kursen tre terminer i rad och inte kommit in, äntligen så gjorde jag det,samt att jag inte känner mig redo att lämna Uppsala ännu!
Det jag ska läsa är alltså Medie- och Kommunikations vetenskap. Så lämnar humaniora och Engelska Parken bakom mig för att börja hänga på Ekonomikum, med jurister och ekonomer... Hurra...

Eftersom kursen är upplagd på annat sätt än vad historian var så kommer det finnas tid för mig att försöka tenta av den 7,5 HP kurs som jag har kvar sedan förra våren. Har plöjt snart en bok av sex så jag är pågång! Skulle vara galet skönt att få dem avslutade..

Uppmärksammad

Haha, vet inte vad jag ska säga utom att det är kul att bli uppmärksammad med ett adjektiv (hurra). Synd bara att det här gör det än mer uppenbart att jag verkligen behöver bli kung på att placera bollen innanför ramarna...


Hämtat från www.lokalsport.nu


Inte varje dag man får en bukett blommor m...

fxcam_1312788409 (MMS)

Inte varje dag man får en bukett blommor men igår var det en sån dag!


En grön boll

Jag har lessnat på att bollfan alltid smiter utanför eller går rätt på målvakten! Därför har jag nu investerat i en hel fotboll (har ett gäng trasiga till ingen nytta alls) och bestämt mig för att utnyttja Bertågas fotbollsplan för att nötaoch nöta tills bollen går i mål varenda gång (typ). 
Vi torskade med 1-0 igår, mycket bittert då vi hade fina anfall. Dock ingen utdelning, som vanligt. Det var längesedan vi hade marginalerna på vår sida.

Jag trotsade regnet idag och tog mig alltså ner till fotbollsplanen. Tråkigt att vara själv bara, får lura med mig morsan så hon kan lägga passningar ^_^

Gjorde ett besök på Pride festivalen. utöv...

fxcam_1312655391 (MMS)

Gjorde ett besök på Pride festivalen. utöver att jag känner mig klaustrofobisk när det är mycket folk på liten yta så var det trevligt, mycket beroende på sällskapet, som vanligt :)


Hänger på taket.

fxcam_1312571732 (MMS)

Hänger på taket.


Finally, I can see you crystal clear

T G I F ! ! !
Är så galet slut i huvudet så ni anar inte hur skönt det är att det är fredag.
Jobbar även idag fram till kl 17, efter det så blir det hem för att dressa om lite och sen möta upp Maria inne i stan för att gå nerpå bryggan vid ån o sätta oss o dricka lite lonken. Sweet life!

Utöver det faktum att det är fotboll mellan 13 o 15 imorgon så hörde jag rykten om att vi skulle göra ett besök på pridefestivalen. Dessa rykten...

Lunchar!

fxcam_1312454061 (MMS)

Lunchar!


Ta en skorpa

Jag har fått en knäpp den senaste veckan (värre än vanligt) och har suttit och spanat på hundvalpar. I måndags hittade jag världens finaste Belgiska Vallhundsvalp, galet fin. Skickade länk på valpen till mamma som så fint svarade att en sån behöver jobbas med varje dag. Ja, jag är inte helt bakom flödet, det är ett levande väsen. dessutom är det så när det gäller mig, har jag ett snsvar jag måste ta så gör jag det.
Jag har en viss förkärlek till bullterrier, en helt fantastisk hund. Annonser till den typen av hund läggs inte ut på typ blocket/vovve utan där får man gå direkt via en kennel. Sååå gissa vad jag hittade, minibullar väntas komma i september!
Ja, jag vet. Sticker antagligen från landet om ett år så att ta sig an ett djur då känns otroligt meningslöst, tråkigt nog!


Bild från google.


Längre tid än vad man tror

Det blev lite brått imorse när jag insåg att jag stått 20min och försökt få i staven i örat och klockan var 10 i 8, dvs 10 min kvar tills jag började. Jag kom i tid (med tre min marginal, yeah!) men då sket jag i att sätta på mig ansiktet. Så hela dagen har gått och jag har tänkt att nej men på fikarasten vid 9 kan jag göra det, hände inte. Innan lunchen tänkte jag också att nej men nu då, hände inte.
Nu sitter jag här, fortfarande utan några ögonbryn och känner att nä, skit vare samma, det se ju inte bättre ut ändå så, haha.

Är galet hungrig, tror det kan bero på att det inte har ätits något fikabröd idag. Märkligt. Visserligen står det en halv daimtårta i kylen... hehe..

Fick jobb att göra, hurra!


Inte hela vägen fram

Den var en rätt skakig match igår som resulterade i en förlust 1-2. Mycket trist men det var trots allt bara en träningsmatch. Kändes dock skönt att få näta, det bevisar ju att det faktiskt är möjligt. Det är mål-problemet som har vart vårt största problem framåt. Nu hoppas jag att det blir ändring på det, bollarna kan väl hamna insidan ramen i stället för utanför!

Tog ut min piercing igår innan matchen, dumt gjort. Jag har fortfarande inte fått i den igen, så nu har jag ett vanligt örhänge i, "pluppen" lär ramla in i örat sen när jag tar ut den, haha!

Förutom att jag ska svära och spotta igen sen när jag kommer hem (för att få i stav-fan igen) så tror jag att det blir en mucho bra dag, har något att se fram emot i eftermiddag (och inte det att jag ska mörda mitt öra).

Derby

Precis som igår avstannade samtalen efter lunch. Kan tänka mig att det verkligen drar igång nästa vecka. Kan vara skönt att göra något annat än att trycka i sig sötsaker hela dagarna som det blir nu för att det är så lång tid mellan ordrarna.
Annars är det bra.
Jag har namnsdag idag.
Hade trevligt igår också med fint sällskap på Orvars, mycket bra!

Ikväll är det träningsmatch mot Knivsta. Se hur många vi blir då det är en hel del som tackat nej i kallelsen. Tråkigt. Tror inte jag kommer få vara med så hemskt mycket. Dåligt tränad och fortfarande klen handled. Vore tråkigt att slå av den igen.
A-lagsmatch på lördag mot Håbo FF. Vill spöa dom. Inte bokstavligt talat sparka ner dem, utan ta tre poäng. Vi förtjänar det!  

Namnsdagsbarnet bjuder den sockerberoende ...

fxcam_1312265581 (MMS)

Namnsdagsbarnet bjuder den sockerberoende kundtjänsten på tårta dagen till ära.


Namnsdagsbarnet bjuder den sockerberoende ...

fxcam_1312265581 (MMS)

Namnsdagsbarnet bjuder den sockerberoende kundtjänsten på tårta dagen till ära.


Sovmorgon hela veckan

Jag väljer att se det positivt. Jobbar 8-17 hela veckan vilket i sig är en sovmorgon (en timme hoho) men däremot får man sitta själv en timme, mindre kul. Anledningen till att det är mindre kul är för att det är så tyst, har inget ljud på datorn och det finns inte heller någon radio.
Kan visserligen använda mobilen men den har så kasst ljud.
Det är även skönt att en timme ändå går rätt fort.
Mindre kul att jag framstår som psykstörd då jag pratar med mig själv.
Bra grej att det finns en massa kex, skorpor och mandelkubb.
Japp, kundtjänst gone pensionärer idag. Efter alla sötsaker som slinkit ner måste vi vara "nyttigare" och det är väl inte så mycket socker i skorpor? Eller?
Dålig grej att sopbilen utanför fönstret luktar sopor. Orkar inte stänga fönstret.
Dålig grej att springa omkring i sjal hela dagen, det är varmt. Var tvungen ta av mig sjalen vid lunch (jag är som ett småbarn och dräller jämt), blev hånad.
Sjukt bra att Orvars öppnar idag och ännu bättre är att möta upp folk för att gå på Orvars.

Bra grej att jag börjar 08 imorgon.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu