Down below

Det blev inte en fullt lika lång dag på jobbet idag som igår, Jossan tog kvällen, tack för det! Dock är jag sjukt trött och sjukt grinig vilket resulterade i en inte så vänlig konversation med min mor nu när jag skulle deklarera.
Det gick bra och det blir ett rätt skönt tillskott till sommaren, hurra!

Jag kände mig tvärförkyld imorse, det har gått över en aning nu så åker faktiskt till fotbollen ikv. Kan nog vara bra med lite motion!

Lite Kajsa

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV:
Är du singel ? Ja
Är du lycklig? Ja, med de vännerna jaghar runt omkring mig är det svårt att inte vara lycklig!
Är du uttråkad? Nej, inte speciellt
Är du ledsen? Nej
Är du italienare? Min mormorsmormor var Italiensk zigenare :P
Är du cooling? Varje dag
Är du ifrån Irland? Nej
Är dina föräldrar gifta? Nej

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV:
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej men däremot attraktion
Har du någon gång blivit sårad? Ja, men det var länge sen nu
Har du någonsin tänkt på samma kille flera gånger under en natt? Ohja
Har du gillat en kille utan att berätta de för honom? Ja
Har du kysst någon under de senaste två veckorna? Ja
Har du haft en hemlig beundrare? Om den var hemlig hur ska jag då veta om det?
Är du kär? Nej
Vill du gifta dig när du blir stor? Kanske, kanske inte

TVÅ ALTERNATIV:
Hår eller ögon? Ögon
Katter eller hundar? Båda
Tv eller internet? Internet
coca cola eller pepsi? Cola <3
utekväll eller romantiska hemma kvällar? Bådeoch
Dag eller natt? Får jag sova en stund på dagen pallarjag båda, haha.
msn eller mobil? Mobil

"HAR DU NÅGONSIN..":
Brutit ett ben? Nej, dock har jag haft en spricka i en tå, haha.
Gjort något du ångrar? Nej, varför ångra saker man ändå inte kan få ogjorda?
Ljugit för någon du tycker om? Ja...
Ätit en hel tårta? Kanske...
Gjort bort dig offentligt? Jag är högljudd och inte så diskret, så inte alls omöjligt.
Gråtit när ett husdjur dog? Ja, Atos <3
Velat försvinna? Ja.

8 SENASTE:
Telefonsamtalet du gjorde? @ work
Telefonsamtalet du fick? @  work
Personen du var med? 7:an och Fredde @ work
Roligaste grejjen som har hänt? "Jag vill prata med Britta" "Det finns ingen Britta här" "Men Barbro då?!" Mitt jobb, haha <3
Personen du smsade? Fredde. 
Personen du kommenterade? Bra fråga..
Personen du tillbringade natten med? P.
Personen du kramade? Fredde


Trötta ögon

Inte nådigt vad jag tappade tålamodet vid den sista vägningen idag. Det blir så efter nästan 10h, är inte van vid så långa jobb-pass. Fick dock trevligt sällskap att dricka kaffe med!
Skall bara skicka ett mail till min seminarielärare och sen tänker jag faktiskt sova.
Tror jag har ett bra ämne pågång, kanske tar mig vatten över huvud men jag tycker att det är intressant!


ojoj, liten!

Ensam på tippen

Den här dagen har vart otroligt lång och den är inte slut ännu. Började jobba 07.45 och slutar 18.30. Äntligen har det lugnat ner sig, eller okej all aktivitet har dött ut. Nu är det bara någon enstaka ÅVC-bil som rullar in. Skönt.
Hade tänkt gå ut och springa när jag kom hem men tror verkligen inte att jag orkar det, buu.

Väntar på kaffesällskap. Han verkar ha åkt vilse, eller så har lasbilen gått sönder för han igen. Eller så är han bara långt ifrån Bro. Är sorgligt sällskapssjuk så lite sällskap typ snarast skulle vara kanon ^_^

Har förövrigt lite annan ångest idag också efter att inte ha förstått vad en hel del chaufförer har sagt. Hur ska det gå med språksvårigheterna om jag flyttar till Malmö? Jisses vad folk kommer att hata mig, haha.

Gjord av hårdaste betong

Trots dagens sängliggande var jag iväg till göteborgs nation för lite kn-möte. Det var snabbt avklarat så jag var snabbt hemma igen. Kvalborg är nu alltså uppbokad till att hjälpa till på nationen som har musikpub, det ska bli kul och hoppas att det dyker upp en massa människor!

Jag fick ett trevligt samtal förut idag där jag fick veta att jag inte behöver vara på jobbet fören vid 07.45, det vill säga jag har sovmorgon till 06.00, fantastiskt skönt!


Jobberbjudanden

Fick frågan om jag kunde jobba tre dagar nere i Trollhättan veckan innan påsk. Detta kommer dock inte ske då jag just den veckan har otroligt mycket att göra. Trist, hade kanske vart skönt med några dagars miljöombyte (trots att jag har det väldigt bra här i Uppsala just nu). Kommer förövrigt jobba kommande tre dagar, fast i Bro. 

Hade en otroligt trevlig kväll med Sandra igår. Först ett glas vitt på Eco, när de stängde gick vi till Terassen och tog ytterligare ett varsitt glas. Otroligt kul att få catcha upp lite, det har hänt en hel del i bådas liv (drama drama drama), haha.
Har saknat den där fröken och henne tokigheter!

Inaktivitet

Det är inte det faktum att jag inte har gjort något i helgen. Det är mer det faktum att jag inte har orkat anstränga mig under helgen.
I fredags var jag och Maria och såg en fantastiskt vacker film "Never let me go", rekomenderas stark!
I lördags var det skvaderdam. Under förväntan men det var kul ändå. Mest med tanke vilka vi var som var där (förlåt igen Sebbe för bitchslapandet). Tydligen hände det saker som jag inte var medveten om att det skedde. Det var lite kul, haha.
I söndags så var det upplandscupen hemma mot Skuttunge. Vi vann med 1-0 och det var jag som nätade, det kändes bra!
Summan va kardemumman är ett blåslaget knä (fyra dobbmärken) och en lätt känsla av en förkylning. Det var dock en mycket trevlig helg, som de flesta helger som har passerat.

Sådärja! Fasiken vad ont det gjorde!

img026 (MMS)

Sådärja! Fasiken vad ont det gjorde!


Today I look like this!

img035 (MMS)

Today I look like this!


Skvaderdam

Skall snart påbörja transformeringen av mig själv. Tänkte satsa och locka håret idag, heja mig, det kommer ta aslång tid. Bästa av allt är i alla fall klänningen, den är jättefin, volanger och grejer.
Skall sen hem till Loppisch och dricka fruktdrinkar innan vi beger oss omt norrlands och ska dansa hela natten lång på skvaderdam. Det ska bli riktigt roligt och det blir även avslutet på vår lediga vecka, på måndag börjar allvaret igen.
Det kommer bli rätt lugnt för mig trots allt ikväll, har match imorgon!


Kommer ha en fantastisk klänning på ikväll!

img026 (MMS)

Kommer ha en fantastisk klänning på ikväll!


Aj aj aj

Nu kör vi!

I Just Came to Say Hello

Det var kul med fotboll även fast min fot gjorde onödigt mycket ont och var onödigt svullen när jag kom hem. Match på söndag!
Jag körde utabarahelskotta hem sen för att duscha och byta om för att sedan bege mig in till stan och träffa tjejerna på stocken. Måste erkänna att det kändes både dumt och väldigt bra att gå förbi hela den långa kön och kunna komma in utan problem (<3 att ha ett ämbete på gbg's).
Dumma var att jag tog bilen in då jag kände det skulle vara tråkigt att bara vara där en timme, men såhär i efterhan känner jagspontant attjag kunde ha stulit sängplats hos någon. För hur tragiskt det än låter så suger det att vara nykter om man ska ut med studenter och framför allt inte om man ska ut på en torsdag..!
Att folk är ena bufflar och väldigt ohövliga är en annan femma...



I valet och kvalet

Skall alldeles precis bege mig mot Alsike för lite fotboll (hurvida min fot vill eller ej), skall bli kul. Var en och en halv vecka sedan. Allt på grund av min stukade fotdjävel.
Träningen är slut vid 22 skall då höra av mig till tjejerna och höra var de håller hus, det var nämligen rykten om utgång.. Och det tackar man ju inte nej till, även om jag kommer ut väldigt sent...
Imorgon tänker jag i alla fall pierca mig. Så det så. Och det kommer göra jätteont, det vet jag!!

Jag faller

Vilken otrolig dag vill ni veta vad jag har gjort? Klart ni vill! Jag vaknade runt 1 och har inte klivit upp ur sängen ännu. Helt fantastiskt skönt är det. Tror dessutom jag behövde de där många timmarnas sömn. Har känt mig trött och sliten jättelänge nu.
Jag satt i dörren på Göteborgs igår. Det var trevligt att vara där, inlindad i en filt.
Blev utbjuden av Björn, så den andra april ska jag klä upp mig till tänderna vilket innebär att om jag ska gå på vårbalen (måste ju först o främst ha någon att gå med) så behöver jag en sprojtans ny balklänning!
Måste lämna sängen om ett tag även fast jag egentligen inte känner för det. Måste till ica o sen ska jag till Alsike för lite fotboll (men dit vill jag! :D).
Älskar att göra ingen nytta alls...

PS. Föregå med gott exempel är tydligen inget folk jobbar med. Småaktighet klär ingen. DS.

PM Kalaset

I tisdags firande vi ju att vi alla var klara och hade lämnat in våra PM. Det här gjorde i en hyrd lägenhet, en alldeles lagom stor och praktisk lägenhet. Vi förtärde god dricka och lekte en omgång av typ världens bästa lek (som för övrigt det bästa laget ever vann!!). Vid 23-tiden så begav vi oss till Snerke för att svänga våra lurviga, det var kul. Drack dock en vansinnigt vidrig öl..
Jag vet även att mina vänner avslutade med efterfest i samma lägenhet, jag var visserligen inte med men det lät som om det var trevligt! :)
Alla bilder hittas på min facebook!

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Jag som hade krypit ner under täcket med lite dagen-efter-svulligheter är nu pågång hemifrån igen, om jag bara få på mig byxorna. Ska nämligen infinna mig på Göteborgs nation och jobba lite.

Igår var det skitkul förövrigt. Har fantastiska bilder. Ni får se imorgon! 

Turkost

Har nu vart hem en snabbis för att byta om inför kvällen. Har haft en mycket trevlig tur på stan med mina tjejer där vi allihopa har spenderat lite pengar i vårsolen.
Ni såg ju bland annat vad jag hade hittat - världens ballaste ring.
Ska slänga i mig lite käk och sen börja bege mig mot S så får vi se hur kvällen slutar!

PUSS

Ett enkelt sätt att ha kemeran med sig!

img021 (MMS)

Ett enkelt sätt att ha kemeran med sig!


Sista delen kvar

Vi hann klar med vårt PM igår, och med god marginal, så galet skönt att kunna lägga skiten bakom sig!

Just igår efter PMet så var vi på Stockholm nations Marsspex, vilket var övar alla tänkbara förväntningar! Det var riktigt bra! Efteråt så gick vi till GH och tog oss an lite alkohol.
Idag så är det vår riktiga PM-fest. Det verkar som om vi blir ganska många, vilket är väldigt kul. S har fixat en lokal i sitt hus där vi kan vara, och om folk är på så kommer vi infinna oss på snerkan och fuldansa lite.



Joråsåatteh

Det är nu endast nio timmar kvar tills pemet ska vara inlämnat. Gick från Engelska parken vid tjugo över elva igår kväll, då gick ögonen i kors och jag kunde inte formulera meningar på något sätt alls.
Känner att paniken växer väligt mycket då jag inte riktigt vet vad jag ska ta med och inte. Svårt det där.

Äh, nu kör vi, det kan ändå bara bli bättre. Kan ju i alla fall bilda meningar.

Äter allt förutom mat

Sitter fortfarande på engelska parken och har faktiskt inte så mycket kvar. Eller okej det är väl ganska mycket arbete kvar men det är sånt jag inte kan göra själv utan får sitta med min partner och jobba med imorgon.
Varken jag o Maria har väl inte ätit något som kan räknas som riktigt mat idag, till lunch blev det smörgåstårta/köttbullsmacka och sen har vi tryckt i oss både godis och chips. Fantastiskt hälsosamt.
Har dock pannkakor i kylen i ena pentryt här på bygget. Så ska väl äta det om någon timme eller två kanske.

Ja hur som helst. Jobbar fortfarande på det där med trevlig musik. Har återigen ramlat över en fantastisk spellista på spotify och jag har ingen anning om hur jag länkar den, haha.


Det smattrar satan

Något som lättar upp PM-skrivandet. Slutspurten.


Bara en liten stund

Det är söndag och vart befinner jag mig om inte på engelska parken. Kaffe och en stor påse godis (o trevligt sällskap givetvis) ska rädda min dag. Jag tänker dock inte gå hem fören jag är klar, därmed basta!

Det som är skönt med att vara i skolan på en söndag är att det är så lugnt, de få som är här chillar bara runt och är inte så hetsiga - det gillar vi.
Lunchen kommer intas på Gotlands nation då både jag o Maria bara har en matlåda med som kommer sparas till ikväll.

Nej, nu har jag haft min 15 min, bäst att sätta igång igen. Heja heja! 

Hur mycket tid som helst

Min tidsplanering idag gick lite i stöpet, kommer vara så illa tvungen att sitta uppe och skriva hela natten, men vem vet jag kanske är mer effektiv nattetid?

Hur som helst. Satt och skrev imorse till kusin m. barn kom på besök och helt ärligt, sötare kusinbarn får man leta efter. Så underbart att han kollar på en som om man vore dum i huvudet, haha.
Var en sväng till norrlands för att lördagsfika lite också innan jag slutligen hamnade här på carolina.
Jag har hunnit med en hel del idag trots allt men det börjar bli kort om tid.
Tänker vara placerad på engelska parken hela dagen imorgon, från tidigmorgon tlls dess att jag är någesådär klar! 


Laddar för att sätta mig på balkongen o nj...

fxcam_1300524859 (MMS)

Laddar för att sätta mig på balkongen o njuta av solen


Det farligaste som finns

Det går långsamt för mig nu, tappar koncentrationen. T.ex. skrattar jag högt för mig själv när jag läser detta:

"At a signal from Pizarro, his soliders, supportet by cavalry and artillery, rushed forward to kill hundereds and take the Inca prisoner"

Ni ser kavalleriet är det farligaste som finns!


Ni som inte fattar så läser jag om spanjorernas erövrande i Latinamerika, just för tillfället om när Pizarro invaderar hos Inkaindianerna som totalt underkattade dem. De trodde att hästarna var odugliga på natten och skulle därför göra ett överraskningsmoment just på natten. Detta fungerade uppenbarligen inte så indianerna var de som dog.

Utåtbakad

Som ni kanske ser här så drack vi grön öl igår dagen till ära. Det smakade inget annat än vanlig öl, dock såg det ganska osmakligt ut, haha.
Vi kände att vi hade vart tillräckligt duktiga under dagen så därför fick GH äran att vara värdar för vårt öldrickande. Det blev trots allt bara en öl då vi ska vara produktiva idag igen.

Sitter på Carolina för första gången på väldigt länge, känns nästan som att vara hemma i sitt vardagsrum. LIte pinsamt när jag skulle gå in i självabiblioteket bara då det började tjuta som satan. Min lånade bok var inte avlarmad, jag kände mig som en bandit...
Kommer sitta här till 16-tiden för att sen åka hem, dra på mig en grön klänning, åka in till stan och vara med på föreningsfesten som Norrlands har ikväll.
Det blir dock en lugn kväll då det blir hyfsad tidig morgon imorgon igen - PM PM PM PM PM..


Grön öl på st patricks day.

img085 (MMS)

Grön öl på st patricks day.


Snart kommer det en vind

Allt går framåt, tänk vad mycket lättare allt är när man väl har kommit igång. Synd att det ska ta så förbannatlång tid att komma igång bara.. 
Men som sagt nu så, woho! Icka att förglömma PM-festen på tisdag nästa vecka. Det är det bästa med universitet är att man får belöna sig så fort man har gjort något, haha.

Kollade på vädret imorse (frukost teve <3) och då sa kvinnan på teve att det skulle snöa imorgon. Det tycker vi verkligen inte om. Fuu. Nu får det vara nog. Vår - Ja tack!


Krokusar fotade av moi!


Lagom nöjd

Hämtade precis ut tentan från senaste momentet, jag visste att jag hade fått godkänt men inte med vilken marginal. Måste säga att jag är nöjd över mig själv! Synd att man inte ser vad läraren har skrivit för kommentarer bara, de ser spännande ut, haha.

Nej, ska koppla bort internet nu så det blir något gjort. Tack & hej!

Google translate

Till att börja med såg jag klart SATC-serien igår, fantastikt bra trots att jag under tidenhar vart upprörd på diverse karaktärer i serien. Jag avslutade kvällen med att kolla på SATC 2 - filmen och den var fullkomligt katastrofal. En film på över två timmar som bara var allmänt pinsam och helt ärligt - skitkass!

Sitter på Hist.Inst just för tillfället, skall snart iväg på seminarium.
Skall jobba hårt (!!!!!!!!!!!) idag så att det går, utan att skämmas, att dricka en grön öl ikväll. 
Min fot är forfarande lite för illa tilltygad för att jag ska kunna träna, tråkigt nog, men alltid ska det vara något. 

Anicent America

Sitter på historiska institutionen och har en otrolig träsmak i ändan, superskönt verkligen.
Nej men på riktigt, vi har tagit ett kliv mot att skriva ett pm, bara det tycker jag är toppen. Jag tänker dock inte gå härifrån fören jag har skrivit i alla fall en liten bit på hur det dåg ut i det för koloniala Latinamerika. 
Jag tror på det här!

Blir tidig morgon imorgon också, behöver lägga på ett kol, minst sagt, på måndag ska det vara inne. Det är alltså mindre än en vecka kvar. Det kan bli kärvt att hitta tid till att skriva i helgen men den tid som finns kommer från min del i alla fall spenderas till att skriva. 

Om jag försöker smita från det, slå mig!  

Lyxfrukost

Idag var (förhoppningsvis) sista dagen hantverkarna kom och väckte mig ur min skönhetssömn, haha. Ska bli skönt att slippa gå upp onödigt tidigt och åka in till stan onödigt tidigt för att slippa sitta onödigt länge själv och vänta på de andra kaffedrickande vännerna.

Eftersom jag blir så illa till mods med hantverkare i lägenheten stack jag fortast möjligt hemifrån utan ha ha ätit frukost. Jag gjorde ett aktivt val till att ta en frukost på Coffeehouse By George i stället för frukost på Norrlands.
Det var trots allt skönt att ta frukosten där, satt och filosiferade förmig själv och skrev ner lite tankar och idéer som rullar i huvudet för tillfället.

Sitter på norrlands nu med de kaffedrickande vännerna och väntar på ytterligare en.
Kaffe <3


Förlåt för min frånvaro idag, har vart trö...

fxcam_1300218200 (MMS)

Förlåt för min frånvaro idag, har vart trött, grinig o full av migrän. Sätter igång ordentligt med pm skrivandet imorgon. Tack o godnatt!


Skräckpromenad

Är nu klar med läsloggen till torsdagens seminarium. Känns väldigt bra. Skall försöka röra mig från Engelska parken, drar mig dock från att göra det. Måste via stan innan jag tar bussen hem vilket innebär att jag måste gå ganska långt innan jag kan sätta mig på bussen för att åka hem.
Har suttit stilla i ca tre timmar = foten lär inte vara medgörlig när det gäller att kunna gå hyfsat normalt utan att det görså ont att jag blir illamående.

Förlåt om allt tjat om min stukning men det gör förbannat ont. Så det så!



Bild från matchen igår.
By Conny W


Att känna sina egna begränsningar

Imorse var alltså min stukade fot bara väldigt svullen, nu har den blivit blå också. Fantastiskt måste jag säga. Jag tänkte att jag skulle pressa undan smärtan och gå så mycket som möjligt på foten så att jag skulle kunna vara med och träna denna veckan. Dock ser det ut som nu att det inte kommer bli något träna av, det är dumt att överanstränga foten så att det blir värre än vad det redan är...

Fick för övrigt godkänt på min tenta vi gjorde i fördjupning i 1900-tal. Sjukt nöjd, fast ett VG hade vart trevligt!
Denna vecka blir det till att skriva ihop det där PMet. Heja mig och Tobias!

Med marginal

Nej matchen igår gick inte som vi ville, men vi bryter ihop och kommer igen.
Jag min klant sket i mina vristskydd (har ofantligt dåliga fotleder) och lyckades stuka foten, ganska illa. Givetvis var det den foten som jag pajade 2007 när vi var i Göteborg och spelade Gothia Cup. Den har inte riktigt återhämtat sig sedan dess och det är oftast den som gång på gång stukas.

Därför har jag gått upp i tid idag så att jag i lugn och ro kan halta upp till Engelska parken, haha. Skall linda ihop fotfan så att den inte svullnar mer.


Såhär såg den ut 2007. Idag är den lika svullen men inte lika blå.


Nu kör vi!

Årsta konstgräs kl 10.00. Vaksala vs. Lagga/Långhundra.
Nu kör vi tjejer!

Bild stulen från Jenkan


U Say I'm so Cute

Det blev ett kort besök i Märsta/Väsby för min del men under den korta tiden var det väldigt trevligt. Kul att träffa människorna igen, har inte sett dem sen december (juldagen).
Vi åt middag på Olive House i Upplands Väsby och till middagen så hade vi melodifestivalen på storbildsteve. Ville väldigt gärna att The Moniker skulle vinna, det blev en tredje plats och en ganska klar seger för Eric Saade. Kan inte säga att jag gillar låten men pojken är trevlig att kolla på!

Anledningen till att jag stack så tidigt var att jag dels måste skriva min läslogg till måndagens seminarium och sen är det en tidig morgon imorgon. Vi har samling till matchen 8.45.


Såhär såg det ut på midsommar. Idag var samtliga mer påklädda!
Jag, Desse, Sandra o Sara.
Även Madde, Carro, Jimmy o Walter med och firade :)


Luz did this

Det var en trevlig kväll igår, blev inget Escobar och det blev inget Kalmars utan vi satt hos Loppan fram tillv två då vi åkte in till stan. Kanske lite för förfriskade.

Det är tur att jag har lärt mig tackla morgonen efter dagen före, skönt att man känner sig själv så att säga.

Tänkte att jag om en stund ska börja bege mig mot Märsta för att fira min bäste vän på hennes 21 års dag. Det blir middag i Väsby. Ingen vidare utgång för min del efter det då jag har tidig match imorgon.


På söndag

Nu drar fotbollen igång på riktigt. På söndag är säsongens första tävlingsmatch, upplandscupen borta mot Vaksala på Årsta IP. Det ska bli kul och se vad vi kan åstakomma.
För den som är intresserad och befinner sig i Uppsala så är matchen kl 10.00 nu på söndag den 13e. Årsta IP (konstgräset). Kom och kolla på snygg brudar vettja ;)

 
Från Marihamnsmatchen i somras. Jag får nog dock ge upp nummer 8 denna säsongen tråkigt nog.
Har dock knyckt åt mig ett annat nummer, hoppas att ingen i laget misstycker (a) haha.


Tre solar

Måste erkänna att jag har haft en väldigt bra dag hittills, tror det beror på solen = vårkänslor
Att jag sen har vart väldigt studsig och överdrivet full av överskottsenergi är en väldigt kontrast till det pms-humöret som har vart till och från de senaste två veckorna, haha.

Är hemma nu för en snabb dusch, middag och (lite) SATC-tittande. Skall sedan bege mig hem till Loppan där vi ska förtära lite rödvin för att sen gå ut. Det som är mest säkert är att vi tar en sväng till Kalmars där Frantic Sunday spelar. Möjligtvis blir det Escobar för att lyssna på "tvspelsmusik". Vad vet jag, jag hänger bara på :3.

Förövrigt, wtf är det här, haha, E-type! I don't get it...

    

Det har sina fördelar

Jag körde det programmet jag blev tipsad om av IT-teknikern på jobbet. Datorn stod igång hela natten och när jag vaknade nu för en liten stund sen så var allt bra igen (PEPPAR PEPPAR).

Ännu bättre är att det inte ringde på dörren vid 7 imorse. Tror de kommer på tisdag igen. Det här är dock jättedrygt då vi kommer vara utan kök under helgen. Tanken var ju att det faktiskt skulle vara klart nu men det har livit en hel del strul. Fel kylskåp, fel fläkt, fel skåp och lite annat som inte har gått ihop sig. Mycket drygt!

Skall träffa tjejerna på norrlands vid lunch, sweet life!

Virusinfektion

Jag hatar det här. Jag har ett virusprogram som är ett virus.
Det går inte att göra något med det heller (om jag inte känner för att punga ut ca 350.- för att få "virusskyddet). Jag pratade med IT-teknikern på jobbet och han visade mig ett program där jag kunde plocka bort skiten. Tror ni jag kommer ihåg vad programmet heter? Givetvis inte. Så här sitter jag med en virusinfekterad dator och svär litelagom högt för mig själv.
Skitdatorskitvirusskitminne. 

Morgonglädje

Fantastiskt att höra det här på morgonen, träffar man inte bongosarna får man tänka på dem!

Längtar till


Idag igen

Sitter på Boye med en lånad dator. Borde skriva min läslogg eftersom jag ska jobba imorgon och därför inte kommer ha tid och skriva den då (konstigt va?). Om jag avslöjar att jag somnade över boken i läsesalen kanske ni kan förstå att jag tyckte boken var halvbra och att det kan bli svårt att skriva något relevant i just läsloggen..

Hur som helst.
Jag och Maria sitter väl här ett tag till innan vi går iväg för att käka middag. Jag har bestämt att vi ska gå till Göteborgs och äta nacho deluxe. Någon måtta på norrlandshäng får det allt lov att vara!

Hej träningsvärk

Jag hoppas för väldigt mycket i världen att det bara är två dagar kvar om renoveringen av köket. Jag är less på att kliva upp vid 07 varje morgon samt less på att känna att jag blir utslängd fortast möjligt varje morgon.

Förövrigt så var det kul i Alsike igår, tråkigt bara att det är så få tjejer (säger hon som inte heller var vart där och tränat så mycket alls). Jag ska ta tag i mitt fotbollsspelande ordentligt nu tänkte jag, så gott det går i alla fall.


Nu jäklar

Nu skriver jag det här också och inte bara i kalendern.
8 maj så drar vi till Edinburgh, därmed basta! Okej!?


That's my man

Nog för att vi har lämnat 1900-talets gamla gubbar så är det fortfarande lika kul. Faktiskt!


Det tar sig sa mordbrännarn

Igår när jag kom hem så blev jag glatt överraskad, samtliga tapeter är nu på plats och nästan hela köket (bara vitvaror och handtag som saknas). Det blir så fint! Samt att det skulle vara väldigt skönt om köket kom på plats så jag slipper köpa samtliga måltider ute - det är inte speciellt ekonomiskt...

Vad gör vi idag då?
Skall nu försöka skriva ihop en läslogg till imorgon. Efter det väntar lite pm-planering, skall förhoppningsvis möta upp Tobias efter 11 någongång.
Vi funderade (Ja vi är ett kollektiv) på att gå ut ikväll men vi får allt se vad vi hittar på, bio kanske? Ingen vet.

Insomnia

Herreminjä vilken dipp jag har. Trött som ett as, somnade över böckerna för någon timme sen och då är inte boken tråkig på något sätt utan snarare rätt intressant.
Sitter på Engelska Parken för tillfället. Undrar lite vart vi kan äta middag då både jag och Maria beställde från tax-free av Sofia. Nationerna tycker inte om medhavd alkohol...

Produktiviteten ligger som vanligt på topp (talar för mig själv) och jag känner att det inte kommer gå att få något mer gjort idag. Blä.

Oh my God!

Personligen tycker jag att fredagens aktiviteter var riktigt roliga!
Vi drog igång ganska tidigt, jag och Maria ramlade in hos Johan vid 17.30 ungefär, sedan strömmade det på, det blev ganska ont om plas i Johans lilla korridorsrum.
Efter en del intag av alkoholhaltiga drycker bestämdes det att vi skulle dra till BJ i stället för Värlmands eftersom de stängde kl01.
Alla kom tyvärr inte in på BJ (utgångna kårleg och för låg ålder) men vi övriga hade i alla fall kul (svårt att tala för alla men det var ingen som öppet klagade). Allt eftersom droppade folk av/försvann och vi var från 01.30 fyra stycken som stod kvar på ett bord. Fantastiskt roligt!
Fick en stalker på halsen, creepy karl. Malin blev också påflugen av en pöjk framåt stängning.
Vi (Alexander, Elof, Malin och jag) gick och tog oss en kebab och jag ramlade in genom dörren nästan på slaget 04. Trött som tusan.

En kul sak var att jag åkte med samma taxichaufför i fredags natt som jag gjorde i tisdags, haha.


Jag och Elof hittade hattar hos Johan!


Socialisering

Äntligen fredag I must say. Full av energi sedan fotbollsträningen igår, massor med mersmak så hoppas jag får vara frisk nu så jag kan få lite kontinutet i träningen!

Sitter just nu hos Maria och väntar på att hon ska diska klart så vi kan börja mege oss tillbaka in till stan och framför allt hem till Johan så vi kan få sätta igång med fredagens nöje. Rödvin.
Det ska bli kul och se hur många som gör oss sällskap!
Senare ikväll blir det även förhoppningsvis utgång på Värmlands eller liknande. Roligt!

Tjing!

Lättnaden som uppstår

Examinationen på det här momentet (global historia) är ett pm. Jag har aldrig i hela mitt liv skrivit ett pm.
Vi ska dessutom skriva det med en annan människa, andra människor är inget jag har problem med, tack och lov så det kommer inte vara några konstigheter.
Jag får väl lov att säga att jag fick det lite serverat:
Imorse när vi satt på Engelska Parken och i godan (lite stressat) skrev våra läsloggar till morgondagens seminarium får jag både en idé och en partner till pm skrivandet.
Det känns galet bra måste jag säga, förfrågan kom från oväntat håll men jag tror på det här, det kommer bli awesome!

I väntans tider

Torsdag idag, schema fri dag, orkeslös dag.
Det var kul i tisdags på Max Albin, riktigt roligt verkligen!
Det var trevligt igår, först bjöds det på middag hos Sara och sen ett kort tidningskonventsmöte följt av en öl på Orvars. Gick ner i teatern på norrlands och kikade lite på spexrep innan jag åkte hem.

Sitter just nu och väntar på das bruds så vi kan gå ner på stan, de ska äta lunch, jag måste fylla på mitt busskort. Ska hem sen, otroligt tråkigt och lite obekvämt då det är hantverkare hemma.
Kusin kommer och hämtar diskmaskinen.

Redbull ger dig vingar!

img074 (MMS)

Redbull ger dig vingar!


Hands all over

Har skickat in min läslogg ttill morgondagens seminarium och har egentligen ingenting att göra nu, utöver att dricka kaffe det vill säga. Hade kunnat börja på nästa men lämnade afrikaboken hemma då jag har så satans ont i ryggen efter att ha släpat på en jäkla massa skit de senaste veckorna.

Ska nog kila ner på stan för att köpa nya strumpbyxor till ikväll och sedan kila till göteborgs och se om de behöver hjälp med något.
Men medan jag sitter kvar här lyssnar jag på lite Maroon 5, gör det ni också!

Som att vara tillbaka på dagis, eller gymnasiet

Igår efter föreläsningen så blev det en (jätte)lång lunch på norrlands, mycket trevligt då vi tjejer hade manligt sällskap.
Vid 14.30 trillade jag in på göteborgs nation för att jag kände att visa lite intresse är ju kul.
Blev automatiskt med i kulturnämden då jag blev redaktör och det är KN som håller i Max Albin. Så hjälpte till att måla en del dekor, det var kul! Har finfina bilder på "konstverken" men lägger inte upp dem fören imorgon då kalaset har vart. Vill ju inte spoila något..

Så, ikväll är det alltså Max Albin. Det blir garanterat inte en repris på förra året då jag ska vara där och jobba men det ska bli riktigt kul och hoppas att det blir en fantastiskt tebjudning!


Från Max Albin förra våren!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu