Tk-galan

Igår var det tidningskonventsgala på Snerkes nation. Det var jag och Sara som var där oc representerade Halta Lejon. Det var trevligt med mycket folk och god mat, dock var det lite mat. Jag och Sara gick efter middagen till Göteborgs och åt en nachotallrik innan vi gick tillbaka till Snerkes.
Kul kväll som avslutades med en kylig cykeltur.


Såhär kul hade vi igår;


Tar tag i mig själv

Ja nu jäklar i min lilla låda ska jag allt skärpa till mig, och jag har sett till att jag verkligen inte kommer undan. Köpte gymkort på Actic, alltså det gym som ligger ianslutning till centralbadet. Vet nämligen inget annat gym i Uppsala där det går att kombinera styrketräning/pass/simmning med varandra. Lite dyrare än t.ex. friskis men det är så det får vara då mina ben är dumma och inte alltid vill vara smärtfria.

Är ledig fram till på torsdag så tanken är väl att jag ska fösöka få något grepp om hur ett SAT-prov ser ut och går till. Åker ju till Göteborg på fredag för att göra provet på lördag. Är redigt nervös då det kan vara bra om det går vägen, så att säga...

Nej, in mot stan för att göra alla dessa ärenden som också bör göras.

1 advent


Antigås

Idag blir det till att servera på Antigås, herrmiddag på Norrlands. Kan bli kul då jag serverar med fina flickor :)
Vi avslutar med 04-släpp, var där eller var sär!


Bristande tidsplan

Jag hade en idé om att jag skulle ha hunnit klar med min hemtenta till kl15 idag, vad sitter jag med just nu såhär 15.20? Jo, hemtentan. Jag har dock hunnit med en hel del idag och ju längre jag håller på desto klurigare blir det nästan. Jag skulle helt ärligt föredra att skjuta mig själv i foten i det här läget. Och det kan vi väl konstatera att det inte är något positivt. 

Jag kommer troligen blir klar med tentan idag iallafall, eller okej, finns inte så mycket till alternativ då jag ska jobba imorgon vilket innebär att det är högst omöjligt att sitta med tentan...

Kuggade för övrigt idéhistoria tentan. Igen. Så jäkla värdelöst! Dock är det 7,5 hp som jag i det stora hela inte behöver alls, så jag ska en funderare på om jag verkligen ska göra skiten igen. Är inte sådär jättesugen...


Tusan också!

Det slog mig just att eftersom jag var puckad nog att inte säkerhetskopiera min ajfån innan jag lämnade in den på service kommer jag inte bara bli av med alla roligheter jag laddat ner utan även alla roligheter jag fotat osv. Jäkla skit. Känner mig en aningens besviken på mig själv.
Buu.

Juste, fick ju ut hemtenta igår som ska vara inne på fredag. Jag har skrivit första delen (inledning) idag och tänkte börja med analysdelen imorgon. Råkade kolla på 12 avsnitt av desperate hoswives igår så har en ganska redig huvudvärk idag. Ett tydligt bevis på att det inte är bra att kolla på för mycket tv, haha.

En sån helg

I fredags hjälpte jag Sara och Johannes med Freda'middagen på Göteborgs. Lit, intim och gemytlig middag. Sara och jag lyckades bra med köttet, lite mindre bra med potatisen (hasselbackspotatis med cornflakes, fanns inget ströbröd). Mycket att dricka, lite väl mycket för en del.
Jag och Maria våldgästade Norrlands, spännande. Innan vi filosoferade vart vi sedan skulle bege oss, blev inte roligare än donken och bussen hem.
Kul vare!

Igår så var det lagfest ute i Östuna bygdegård, LLBK dam + herr. Bra uppslutning och kul som tusan! Hur tragiskt det än låter så brister minnet lite och jag har ingen egentlig koll på när jag kom hem (TACK Karlssons för skjutsen!!!). Skulle kunna sammanfatta att det var en riktig redig bygdegårdsfest ;P
Kusins skjorta hade på mig när jag kom hem också, haha vad hände där liksom...

Nu ska jag komma i fas igen, så en påse chips och lite cola till det, löser alla problem!

Skadad

Det kan inte vara hälsosamt att lyssna på märklig musik som fastnar lite väl lätt på huvudet. Sen jag begav mig mot stan vid 12-tiden idag så har jag haft "En tutte är en tutte" på huvudet. Jag känner lite "lägg aaaaaav!", typ så. Kunde det inte ha vart bättre musik.
Nu undrar ni kanska vad för märklig musik jag yssnar på egentligen. Detta är inte frivilligt, fick jag bestämma skulle jag lyssna på annan musik än sådan vi lyssnade på när vi var 16-17 år, sådetså.

Idag kommer förövrigt teckningslistan till NoNSEns julfest upp på Norrlands, ni nonsensianer borde skynda er hit och skirva upp er på den då det finns ett begränsat antal platser! Jag utlovar en fantastisk kväll (trots att jag tråkigt nog inte kommer kunna närvara)!
Om ni inte har möjlighet att komma till Norrlands och skriva upp er själva kan ni förslagsvis maila mig på mat@nonsensspex.se där ni skriver om ni har några allergier eller önskar vitt vin istället för rött eller cider istället för öl.

Nåja, ska fortsätta lattja lite här innan jag åker hem en sväng för att sen åka tillbaka in till stan. Vi ska se Breaking Dawn ikväll. Hurra. Det blir kul!Gör det jag är bra på


Inte som tänkt

Man skulle också kunna säga att det gick åt helvete...


Urban dictionary


Det var kul.

En tid sedan

Det blev alltså en lunch tillsammans med Desse, Jessica och Madde i Märsta tidigare idag. Det var länge sedan jag såg alla tre tjejerna och må säga att det var trevligt! Åkte med Desse in till Sthlm och tog en runda på ca 1h innan jag var tvungen att ta min rumpa tillbaka till Uppsala för att vara med på en cirkelledarutbildning.

Åker ner till Göteborg helgen den 3december för att göra SAT och hoppas då att få träffa Desse igen då, t.o.m. låna deras soffa (hehe).


Tonårstider. Vill minnas att vi firade Desses 17års dag.
Nu är två förlovade och en tredje gravid. Hej vad tiden går fort!

I work out

Utöver att igår innan jag somnade hade "Pappa jag vill ha en italienare" på huvudet så är det LMFAO som har dominerat i mitt huvud. Lagom störande när jag kommer på mig själv att liksom "I'm sexy and I know it...", haha.
Nej, nu ska jag snart börja bege mig mot centralstationen för att ta mig till Märsta. Blir en lunch med Desse och Jessica, woop woop.

Jajusteja, ska sluta woopa...Slött

Jag undrar på riktigt hur hela dagen har gott och jag knappt har märkt av det. Det värsta av allt är att jag verkligen inte har gjort ett dugg på hela dagen. Eller okej, en kladdkaka har det blivit. Fanns ingen kakao så improviserade med blockchoklad, mycket innovativt, haha!
Balen igår var kul, liten och intim middag som var utomordentlig. Vidare till Norrlands där vi firade Kerstin med lite bubbel på hennes 22 års dag! Efter det tog vi en sväng till Snerke, där jag kan ha upplevt ett av mina största fail-moments någonsin. Vid 03-snåret så gav vi upp allesamman och begav oss hemåt.
Jag är rätt nöjd över att ha klarat klänningen utan fläckar, hurra!

Måste dock erkänna att huvudvärken imorse var påtaglig. Med all rätt, kul var det!


Blåögd"A wise girl kisses but doesn't love,
listens but doesn't believe and leaves before she's left"
- Marilyn monroe

Ni måste ju

... spana in det här!
Vi är lätt den snyggaste styrelsen ever! Haha.

http://www.nonsensspex.se/kontakt/index.html

Glitterbomb

Igår var det alltså städsexa på Norrlands.
1. Ingen i spexet hade blivit informerad om att det var klädsel kavaj, det var lite fail.
2. Vi stressade satan och satte små "middagsuppdrag" i folks snapsglas, hoppas att det var några förutom vi NoNSEnsianer som tog dessa uppdrag på allvar.
3. God mat!
4. Bra underhållning, heja reccarna!
5. Maria hade glitter med sig, det spårade ur.6. Det var sjukt kul.
7. Det lönade sig att bara dricka en cider och två glas vin, jag mår bra idag.
8. Det blev inte så sent = bra för hälsan.
9. Glittrade av mig på andra ställen.
10. SJUKT TAGGAD FÖR HÖSTBALEN IMORGON!!!

Busy

Det harvart ett par hektiska veckor nu, jag som igår efter tentan hade en föreställning om att det skulle lugna ner sig nu hade alldeles fel. Vi har ett projektarbete som ska göras (som bl.a. inkluderar ett pm), jag ska den 3e december ner till Göteborg för att göra ett SAT-prov (ett amerikanskt högskoleprov) och sen har vi givetvis de vanliga som alltid ligger på, dvs, redaktörandet och spexandet.
Jag gillar mitt hektiska liv, trots att det ibland känns som om jag drunknar i saker jag måste göra. 

Imorgon vankas det städsexa här på Norrlands och på lördag är det höstabal på Göteborgs som gäller. Ska bli sjukt kul! Såg till och med till att förse mig med en ny balklänning igår, den jag har sedan tidigare har jag ju använt vid typ fyra tillfällen redan, så tyckte det var dags för en ny.
Köpte den på Mäster Arnes Skrädderi här i Uppsala, rekomenderar er Uppsalabor att gå dit. Mycket smakfullt och trevligt!

Nej nu blir det lite socialisering med fina NoNSEns, hurra!

Laddar

Är sjukt nervös och skakar snart sönder. I skillnad mot den tentan jag hade för två veckor sedan då jag var så onervös som det bara gick att bli är det raka motsatsen nu, satan! Hoppas att det ska gå hyfsat i alla fall, skulle vara så skönt att bli av med de 7,5 hp som bara ligger och skräpar!


Trötthetsunderhållning.

Misstänker jag hade tråkigt sist jag läste det här avsnittet;


Självlysande

Klockan är alltså morgon, tanken är att jag ska vara på bibblan om tre timmar. Tror det kan fungera, om man är där när de öppnar kan jag sova i en soffa ist för att somna här där jag är nu. Har ett självlysande halsband, tydligen upphittat på Kalmars nation.


Enhörningens hemlighet

Igår var Viktor och jag iväg och såg Tintin och helt ärligt det var ett högst lyckad val av film! Den var riktigt fyndig och rolig, dock tror jag att den hade vart fullt möjlig att se med svenskt tal då den var animerad. Nu i en engelsk språkiga versionen blev det lite tokigt med en del karaktärers namn. T.ex. så översätter amerikanerna Milou till Snowie, inte helt korrekt!
Hur som tycker jag verkligen att man borde se den!

Har även idag vart otroligt oeffektiv. Det börjar bli pinsamt! Men jag säger som jag har gjort hela veckan - imorgon ska jag fasiken skärpa mig!

Åhnej

Hur går tentaplugget då? Högst katastrofalt dåligt skulle jag vilja konstatera. Sover man bort halva dagen får man allt skylla sig själv! Inte nog med att jag missar en massa timmar då jag hade kunnat plugga, missar massa tid där jag hade kunnat göra annat som nu blir svårt att hinna med...
Fröken Effektiv


Ambitionen

Det är som så att jag på tisdag ska göra mitt 3e försök på idéhistoria-tentan. Jag försöker verkligen ta tag i pluggandet men det går verkligen inte bra. Jag vill klara tentan, men om koncentrationen brister redan i pluggandet hur ska då tentan gå? Jaja, det är många dagar kvar så det kanske kan gå vägen ändå...


Lyxlunch

Passade på och köpte lunch på stationen när jag ändå var där. Ska in till Sthlm och träffa min handledare på Kilroy.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu