SCREAM AWARDS

Sitter som utlovat i soffan med Emilia och Frasse (katten). Zappar lite mellan kanalerna, ser lite på olika filmer. Det vi egentligen väntar på är Scream Awards som börjar 00,45, frågan är bara om vi vågar kolla, haha!

Elin ska på maskerad. Skit söt ^^

0998c895a205f217221b49a3991e3911.png

Kolla varifrån!

Elin ska på maskerad. Skit söt ^^


UMGÄNGE

Jag jobbar mellan 13,45-21,00 mån - tors det är därför jag har vart så jäkla inaktiv på bloggen. Har egentligen massor jag vill berätta osv, men ja, det är lite besvärligt att skriva nu. Och undrar hur många som bryr sig, haha!

Det är halloween idag. BUUUUU.
Sitter hemma hos mina kusiner, ska vara "barnvakt" och ja, det blir nog trevligt. Rätt skönt att vara här och inte på massa äventyr. Mest för att jag är snuspank. Kanske skriver senare ikväll, får se. Annars är det som sagt soffhäng (y)


pärlan <3

217904a9d0d60abaa97a22a145002793.png

Kolla varifrån!

pärlan <3


Komiskt att saker och ting inte fu

226718979c33cbc0c8b2b2dc34a7e641.png

Kolla varifrån!

Komiskt att saker och ting inte fungerar... Jaja, har ändå jobbat sen klockan 13.45 så en timme hit eller dit gör inte så värst mycket.. Snart kommer bussen, tjing!


YES

Tummen upp för mig för jag tror detta gick rätt bra!

TODAY

Om 35min tar jag bussen in till stan för att gå på informationsmöte samt en kort intervju för den är stora handelskedjan. Det ska bli spännande och jag hoppas verkligen att det är givande och att jag får börja jobba där i vår då det öppnar! :D


Kör på en medvetet sned (!!!) utbakad fläta idag. Hade jag velat haft en rak skulle jag ha gjort den rak..

Jobbar mellan 17.30 - 21.00 idag, känner mig ganska otaggad men det är bara att ignorera och köra på som vanligt. Var så kul igås för Oscar sa att han hade skrutit om mig för Youness. Haha, det hade något med att jag är en hejare på att hämta upp mitt dåliga säljresultat. Det fick även Andreas erfara igår då vi var ett par stycken som fick 30min på oss att sälja minst 2 st tandborstar annars blev vi hemskickade. Jag sålde 5 stycken den timmen, så med andra ord börjar jag bli rätt bra på detta! ^^


HARD WORK

Det känns som om jag har hur mycket som helst på gång nu, idag, på onsdag och på torsdag jobbar jag mellan 13.45 - 21.00. Detta då jag i lördags introducerades för el tandborstar, så ska sälja det på eftermiddagen och ikväll ska jag som vanligt sälja pocket. Det kommer ju bli lite extra klirr i kassan i och med detta, vilket är kanon! Sen imorgon har jag ju intervjun, hoppas att det ska gå riktigt bra. Såg även att det låg annonser ute på det jobbet nu också, jag var dock väldigt snabb så nästan direkt då de lagt ut annonsen på deras hemsida skickade jag in mitt cv. ^^

Började läsa sista twilight boken igår också - Så länge vi båda andas, och alltså jag vet inte men det var snudd på kärringporr i början.. Humhum, hoppas det blir bättre..!

EN SAK

Tack för igår folket. & jätte kul att Sandra, Sara och Desse dök upp! :D

TEQUILA

I fredags så var ju jag och mamma iväg och käkade kina nere på stan. Riktigt gott! Efter middagen mötte jag upp Desse och hennes kusiner. Det hela slutade med att jag, hon & Rasmus (hennes kusin) spenderade mer eller mindre hela kvällen inne på Red Room.
Sen GICK vi hem till Stenhagen.

Före

Efter (otroligt oseriöst!)

snart hemma (y)

6c3b0ae5f02df67e86866d98a59cc299.png

Kolla varifrån!

snart hemma (y)


DINERA

Jag är hungrig som ett jäkla as, jag gjorde precis en sallad - men den är till imorgon (om jag får någon lunch vill säga) och ja, oliver är jättegott om man är hungrig.
Som tur är ska jag och min kära mor in till stan och käka lite middag när tvätten är klar. Riktigt nice. Det är trevligt att gå  ut och äta såhär, det spelar ingen större roll vad det är vi äter, trevligt är det i alla fall. :)
Blir nog ingen italiensk restaurang, möjligtvis kina, vilket inte är fyskam ^^

Ska möta Desse senare också. T R E V L I G T !

KAOS

Har nu lagt över alla mina bilder på usb't. Hittade en del kul och nu vare sig ni vill eller ej får ni ta del av lite ^^
Julafton 2008

Typ frisbee golf eller något sånt. HETT!
Men javisst (Y)
Högstadiekidz, puddingar!

SEGA

Datorn går fruktansvärt långsamt. Funderar på att tömma skiten på bilder (lägga dem på skivor), eller vänta! Jag har ju för fasiken ett usb-minne någonstans på typ 16g eller liknande. Kanske kan lägga bilderna på det i stället.. hm, tåls att fundera på.

Igår på jobb gick det ganska dåligt. Och efter första 1½ timmen kom Youness och sa att jag hade 30min på mig att sälja, och ja, sålde gjorde jag. Fick 4 ordrar på 30min! Dock tog det stopp efter det, haha.
Fick antagligen moppen såld också, vilket är great, de kommer och kikar på pärlan på lördag. Jag jobbar så måste skriva lapp till mamma med alla grejer och sådär som rör moppen. 5000:- får jag för den dessutom. Inte fyskam!

Jag är glad idag. Ska sälja moppen (katsching), har en intervju på tisdag och en på måndag nästa vecka. Ska sitta barnvakt nästa lördag - jag kan köpa ett nytt busskort. Det känns liksom som det mesta flyter på just nu. Vilket verkligen är jättekul!

Andra intervjun inbokad, det är do

55619537653be6b697d6d1eecd7f3534.png

Kolla varifrån!

Andra intervjun inbokad, det är dock ett visst pendlings avstånd dit, det ligger vid hötorget. Tror dock att det är riktigt värt det! :)


NACKDEL

Det är snart dags att bege sig iväg till jobb (17.30 - 21.00), måste äta något & funderar på att steka ihop lite korv och potatis, hoppades att vi hade köttbullar också så det kunde bli en typ pytt-i-panna, men icke sa nicke.
Hur som helst har jag kommit på en del faktorer som jag har till nackdel då jag säljer:
1. Min röst blir väldigt ljus och hög när jag är nervös
2. Jag har ett inte så bra klingande namn när jag presenterar mig
3. Jag pratar så fort så jag snubblar över tungan och då hör inte kunden vad jag säger

Trots detta så gick det bra i tisdags, fick totalt iväg 8 st ordrar varav 5st första timmen. Inte illa pinkat! Hoppas det ska gå bra ikväll också, hehe.

ska på intervju för en stor dagligvaruhandels kedja på tisdag!!!! :D

KVÄLLSBIO MED ROBERT PATTINSON

Igår så lyckades Desse boka biljetter till kvällsvisningen av Twilight och New Moon i Kista den 19 november. How great?! Det är hon, Sara & jag som ska gå och kolla på denna förhoppningsvis underbara dubbelvisning.


Testar detta. För min pärla är ute

0-54c1a53e7f641426aec761d4a1eb63f5.png

Kolla varifrån!

Testar detta. För min pärla är ute till försäljning.


BJUDER PÅ

Har nämligen inget bättre för mig, ska nog ut och köra ett pass och se om min förkylning tillåter detta. Är ju ändå fri från jobb idag och åkte ju inte till mormor heller. Lika bra att passa på liksom... :)

SCB

Har nu pratat i ca 30min med en kvinna från Statistiskt Central Byrån... Vad tycker du om ditten och datten på en skala mellan 1-5, har dina vänner gjort ditten och datten är deras föräldrar födda i Sverige..? 
Egentligen vad vet jag, vet väl inte om Desses pappa är född i t.ex. Kina? Skämt-å-sido! Men hur ska man ha koll på det?

A SHOT OF..

..tandläkarbedövning. Känns absolut underbart, haha, känns som om jag konstant dreglar på vänstra sidan av min mun. Men hålet är borta i alla fall, vilket är skönt. Ska tillbaka nästa onsdag och laga det andra.
En rolig sak är att min tandläkare heter Kajsa, vilket sammanträffande alltså. Jättetrevlig var hon dessutom!

Nu ska jag ta och käka lite frukost, var upp vid 7 i morse och det var alldeles för tidigt för att äta något. Fast, jag vet inte hur bra det kommer gå och äta något då jag fortfarande är så bedövad. Men jag är hungrig :(

FORTFARANDE

Mår fortfarande inge bra. Vilket är totalt värdelöst, igår på jobb kändes det som jag hade feber, igen.. Det bara hetta liksom, jäklar vad varm jag var. Till och med han som satt bakom och pratade med mig mellan samtalen trodde jag hade feber. Bra (y).
Ska snart iväg igen, måste vara där innan kl 17 idag för jag har lyckats spärra mitt konto. Jäkla flyt alltså. Så för att få det uppspärrat ska jag prata med Carlos som han så trevligt heter (han gick på GUC och hade samma inriktning som, mig dock så hette det tryckmedia då han gick där). Förhoppningsvis fixar han biffen :)

Pratade även med rekryteringsansvarig till ett annat potentiellt jobb. De hade inte kommit så långt i processen så jag ligger fortfarande bra till. Niiiice :)

Nej bör ta en dusch och äta nu så jag slipper stressa sen. Tjing!

PRICKIGT

Jag hittade dessa i min låda igår när jag rensade lite. Prickiga med söta små rosetter på. Dock så hade jag dem under mina jeans sen när jag drog till jobb så det var ingen annan som fick njuta av dem, haha.
Läckra va? :P

MED BRIST PÅ ANNAT

Aron :D

UPPE

Blev väckt med mer eller mindre våld för nån timme sen. Morbror var på väg, han ska nämligen sätta på badkarsfronten samt koppla in vår tvättmaskin. Så det var bara att upp och hoppa för annars skulle jag nog fått en ännu värre väckning om jag fortfarande skulle sova då Gösta kom.
Ska snart käka nybakad kladdkaka, mums!

En hel och ren morbror, händer inte så ofta då han jämt hänger i garaget under bilar

10 ÅR KVAR

Höll helt på att glömma,
GRATTIS ELIN 9 ÅR :)
5 juni 2009, bara 10 år kvar för fröken fräken ;)

KALLT VARMVATTEN

Tog just ett bad i den rätta Kissie-andan, massor med skum och värmeljus. Det var väl det enda som var varmt också skulle jag tro. De håller på och pysslar med vattnet i huset, på vardagar (!!!). Det resulterar i att vårt varmvatten inte alltid är varmt. Så just idag då när jag skulle ta ett bad efter att vart ute och gått i rusket så var vattnet inte varmt.
Med andra ord har jag legat och huttrat i badet. Värt? Nej! 

Kan man ha raggisar när man badar?

EN NY FAVORIT

Muse - Uprising


LOST AND FOUND


MEN APA

Sitter här hemma, skulle egentligen suttit på jobbet vid detta laget, men eftersom min förkylning inte vill ge med sig så blir jag hemma idag. Det är bara en sak som stör mig så fruktansvärt mycket just nu - det går inte att komma fram på det numret de har angett som sjukanmälningsnummer. Hur bra är det på en skala?
Jag skickade ett mail, så att det faktiskt finns "bevis" på att jag har försökt sjukanmäla mig i nästan en timme nu. En sak som också är dåligt med att jag inte kommer fram på telefonen är att jag då inte kan fråga om jag kan komma in och jobba imorgon i stället (har beslutat att jag ska vara frisk imorgon bara för att), men som sagt, eftersom jag inte får tag på någon där uppe kan jag inte fråga.. Too bad

VÄRDELÖST

Just nu sitter jag på det dummaste stället man kan göra då man som jag just nu har - ett exploderande huvud. En fruktansvärd huvudvärk som inte vill ge med sig trots att jag har knaprat ipren, druckit sjuhelvetes massa vatten + frisk luft. Vad mer ska man behöva göra?
Detta började i alla fall igår på första passet uppe på jobbet. Det gick förövrigt ruskigt dåligt.. Det kändes hur som att jag hade drabbats att en släng av feber. Vilket det visade sig vara när jag kom hem vid 22 tiden också.

Jaja nog om detta, det är fredag idag och ja som det ser ut nu blir det en kväll framför teven och Idol. Kul.

FÜSBÜL

Världens bästa Långhundra Dam.

Denna bilden togs efter Sunnersta matchen då det blev klart att vi stannar i 3an :)

NELLY.COM

399.- @ nelly
Ja tack!

HAHAHA

Tittade lite på Långhundras hemsida, det har nu kommit upp lite bilder från i lördags då det var invigning på Alsikes konstgräs plan, där jag för övrigt nätade med huvudet ;) Och ja, alltså man är inte snygg för fem öre då man jagar efter någon annan:

HAHAHA jag kan inte sluta skratta!

INTE BRA

Torsdag idag vilket innebär en resa till Studan, så blir det inte idag. Vaknade med att hela halsen vas svullen och gjorde fruktansvärt ont, inte bra alls! Jag är visserligen inte förvånad då jag har vart trött och hängig hela veckan... Detta betyder hur som helst att jag inte kommer träna idag. Dock så kommer jag åka in till tha work senare idag (jobbar 17.30-21.00), det är ju inte världens mest kraftansträngning att sitta i telefon ;)

Förresten så sa mamma att jag har möjlighet att få ett deltidsjobb på ett stort företag inne i Stockholm, hon skulle ringa senare med telefonnummer och sådär. Kul!
Såhär såg det ut utanför mitt fönster för ett par dagar sen. Nu är bladen alldeles gula!

HEL OCH REN

Har hela dagen idag vart hemma hos mormor och skurat skåpluckor + tak i köket, hur mycket flugskit som helst i taket (dom sätter sig där och passade på att göra rent nu för i år då det inte kommer in fler flugor) Sen var skåpluckorna skitiga då katterna hoppas upp och ner på diskbänken, samt att hundarna kommer in och skakar av sig lera/ligger mot skåpen.
Katsching!
Min morbror gör dessutom fint i huset uppe i skogen.


Haha Desse, det ör snart ett år sen vi åkte med på BB's kryssning ;)
Måste åkas snart igen ^^

IMORGON

Imorgon är det första passet på jobbet, har en provanställning på två veckor efter det är det bara att köra på. Jag kommer sitta och sälja pocket böcker för nordens största pocket leverantör. Det är ett riktigt bra erbjudande så ni kan bara inte tacka nej om jag skulle ringa! Haha.
Nej men jag tror det kan blir bra, förhoppningsvis kommer jag få tillräckligt i lön så jag kan betala min egen telefonräkning. Allt beror visserligen på hur mycket jag säljer:
1 order - 60.-
2 ordrar - 70.-
3 ordrar - 90.-
2 ordrar - 120.-
osv..
Snart är det Sverige - Albanien
Heja Sverige

JOBB

Jag blev nyss med jobb. Yey me!

INTERVJU

Har sovit sen 19.30 igår tills nu, helt otroligt trött fortfarande. Tror tyvärr detta beror på en groende förkylning, vilket inte alls känns kul...
Idag är det hur som helst den dag så jag ska på anställnings intervju (ni vet pennan) och jag tror nog det ska gå bra, har skramlat ihop lite frågor så att jag verkar intresserad och engagerad. Slängde dessutom iväg ett mail till min handledare på arbetsförmedlingen (ett par dagar sent precis som förra gången -.-) och upplyste henne om intervjun idag och plugget i vår.


Det snöade när jag vaknade! :o

BLOGLOVIN'

Följ min blogg med bloglovin


Ett nytt försök :)

UPDATE

Jahopp snabba bud var det. Skickade ansökan imorse och nu ringde de från telecom företaget. Ska dit för intervju imorgon kl 13. Se om det är samma sak som sist jag var där på intervju, alltså att man pratar lite och sen så ska man sälja en penna. Hoho vilken bra penna jag sålde då ska ni veta!

Var nyss ner till ICA Väst och köpte lite jäst och hasselnötsmassa. Hade nämligen tänkt baka lite bullar,  åt upp de sista i frysen igår (a).
& en sak till, pin-koden till studera.nu kom idag så nu så ska vi se om jag har en plats i vår på kursen som jag har sökt, hoppas hoppas :)

JOBBANSÖKAN

Jag har nu slängt iväg en intresse anmälan till ett telemarketing företag här i Uppsala. Jag är verkligen i ett stort behov av jobb och detta är det enda som ser ut som så att man kan få det "nu" och inte i vår. Håller tummarna för mig själv!

HÖST


Det börjar närma sig ett år sen som jag och mamma flyttade hit till Uppsala, det blir med andra ord första julen i lägenheten. Just nu saknar jag mest Skepptuna, jag saknar grannarna - gemenskapen.
Skepptuna är så otroligt vackert, dock är det så ute på landet så att bussarna går en gång i timmen (inte på helger) och sista bussen hem gick 23.20 från Arlanda, vilket sög ganska hårt.
Jag är nog en lantlolla, inte omöjligt att jag senare i livet kommer flytta tillbaka ut på vischan, haha.

127 dagar

5 juni 2009

Läste på Idaskidas blogg (Jösses vad jag saknar att springa på den männskan, hon bor på Åland) att det är idag 127 dagar sen vi tog studenten, det känns som om det var ännu längre sen.
Jag sakar klassen, lite i alla fall...

KONSTEN ATT ANVÄNDA HUVUDET

Idag har jag vart duktig, jag har använt huvudet riktigt ordentligt och på ett sätt är "historisk". Det var nämligen så att Alsike hade invigning av sin konstgräs plan idag och vi (Långhundra) hade blivit inbjudna till att spela en vänskapsmatch mot Knivsta (2x25min). Kul tänkte vi.
Jag gjorde matchens första mål, med huvudet. Riktigt kul då det aldrig har hän t, det är nog enda kroppsdelen jag aldrig gjort mål med, haha. Det var inte bara matchens första mål utan det var det första match målet på Alsike någonsin ;) Hoho tänk det ni!
Matchen slutade förövrigt 1-1

HURTBULLE

Jag har varit hemskt flitig idag, som en myra ^^ Haha skämt åsido. Dagen började vid 08.35 då jag fick ett sms med texten "God morgon gulle :)", trevlig start på dagen sen efter det har det bara rullat på. Jag har dammsugit och skurat golven, haft tvättstugan (är inte riktigt klar än) och jag har hunnit käka lunch. Inte illa för att vara mig. Kvar att göra är att cykla ner till ICA och posta mina betyg till antagningen och sen har jag långa backpasset idag också :)

Tvättstugan kallar...

WORKOUT

Jag har ångest! Eller egentligen inte men jag är less på mig själv och har nu bestämt mig. Jag måste gå ner 2-3 kg (om ni frågar mina vänner är det nog ingen av dem som egentligen tycker det), eller huvudsaken är att jag måste bli av med "kulan" på magen, this is how I'm going to do it:
1. Jag är programlagd 5 träningspass i veckan, vilket jag inte ändrar på - det funkar bra.
2. Sluta småäta, även sluta med fikabröd/godis hemma hos mormor på onsdagar.
3. Inge mer O'boy till frukost
4. Försöka sluta dricka coca cola (bad cravings)
5. Dricka vatten i stället för saft (hejdå socker)
Dock så borde jag väl kunna få i mig något onyttigt, tycker ni inte? Nötter, popcorn eller något annat som ändå inte riktigt hemskt som typ chips eller mjölkchoklad?
Snygga brudar på ett hett Ullevi i somras, jag den fulminade tjockisen i mitten...
Observera att jag är röd och inte brun, haha

STUDERA

Jag har nu skickat iväg en ansökan, tror jag i alla fall, till en kurs om idéhistoriens huvudlinjer 7,5hp. Helt ärligt fattar jag inte riktigt det där som står på studera.nu, ska jag skicka mina betyg till den adressen som står.
Eller vad är det som är grejen?
Ungefär såhär blåst känner jag mig just nu...
Bilden kan med all säkerhet vara från '06 eller liknande

HÖST PLOJ

Ganska många Kajsa
Förra hösten var jag full av inspiration, ett exempel på detta ser ni ovan. Dock är det svårt att vara inspiration i Skepptuna, det är för mig ett av de bästa ställena jag vet (i alla fall numera då jag inte bor där). I år är det inte alls samma sak. Jättetråkigt!
Måste hitta ett jobb (helst inte telefonförsäljning), för insåg att jag ganska snart kan vara i stort behov av ca 8000:-, den känns kul då jag inte har dom pengarna alls. Önska mig lycka till i jobb sökandet!

GRANNY

Världens bästa mormor
Onsdagar är mormors dag. Eller okej, jag har ingen träning på onsdagar - därför åker jag till henne. Så därför blir det ont om (ingen alls i värsta fall) uppdatering imorgon. Dels p.g.a att det inte finns någon dator hos henne och dels för att jag kommer jobba hårt och antagligen vara helt slutkörd när jag kommer hem, haha.

F'uck, måste köpa nytt busskort -.-

LOVER

Har nyss tagit min stackars moped på en domedagsfärd. Men vi överlevde! Saken är den att batteriet i min moped är helt åt helskotta slut. Kan inte ha några lampor igång när jag startar den och låter jag gasen vara ett ögonblick för länge så dör den. Måste införskaffa ett nytt batteri - eller ett körkort.
Anledningen till att jag fortfarande kör min moped vid 19 års ålder är att den är väldigt praktisk att ha då jag ska in till Studan och träna, billigare än bussen, dessutom går det snabbare ^^

Sommaren '08. Ren, fin & någorlunda hel...

KÄNSLAN

Jag har läst de tre första böckerna i Twilight serien (är snål och väntar på att den sista ska komma ut på pocket -.-) den andra och tredje boken har jag gråtit/skrattat mig igenom. Kan inte riktigt beskriva hur jag känt, haft den känslan av att jag vill vara Bella, vara älskad av både en vampyr och en varulv. Känna den smärta hon känner, känna den lycka hon känner. Det är rätt geeky faktiskt! Men böckerna levererar en viss känsla, detta är det böckerna jag har känt mig in i mest.
Det jag hur som helst vill komma till är det här. Videon här under såg jag igår - mamma kom på mig med att sitta och böla. Och när hon gjorde det började jag gråta ännu mer, haha. Fråga mig inte, men det startade i alla fall med gåshud och sen såg jag scenerna i böckerna framför mig.
Kolla på videon - den är underbar!

UT TITTAD

Klicka på bilden för att komma till deras hemsida

Nyss hemkommen från gymmet (körde styrke programmet idag i stället för igår) och just nu är mina ben mer eller mindre som spaghetti! Jösses säger jag bara.
En sak som dock var lite jobbigt. Förut har jag ju vart där på söndagar och då är det inte så mycket folk, men nu.. Shit vad ut tittad jag kände mig. Fast det är kanske inte så konstigt - det var jag och mamma bland massor med män/killar på hela gymmet. Haha.
Det ska bli kul att se hur alla reagerar när jag börjar köra frivändningar (om det kommer ligga i mitt vecko program). Visserligen fanns det ett par manliga läckerbitar där idag också så en själv hade något att spana på och sen är det ju kanon om man behöver lite hjälp med något (a)

TÄVLING

Jag är med och tävlar om en goodiebag sponsrad av nordiskaprylkompaniet.se i samarbete med daredesign.se.
Hoppas på det bästa och att man kammar hem det, för vem skulle tacka nej till de balla sakerna i goodiebagen?
:)

SOLIGT OCH VARMT

Solen skiner och på balkongen så visar termometern att det är nästa 20grader varmt. Tror dock att det inte är det när man väl kommer ut och kliver in i skuggan (vi har sol på balkongen hela dagarna). Ska iväg och träna lite, fast jag har inget nytt program så kör väl på det jag hade förra veckan (8x200m vila 4min).
Jag håller fortfarande på och pillar på den fina designen från tescho.se. Jag vill få en liten "egen" prägel trots allt, vilket är ganska svårt då jag inte är någon hejare på html. I skolan använde vi ju oss av dreamweaver och då kunde man bara kolla på själva designen när man la in grejer och inte bry sig så mycket av koderna.
Jag saknar skolan lite, då hade man i alla fall något att göra om dagarna. Det har jag inte nu...
Siri, jag & Amanda på elevexpo veckan innan studenten :)

BLOGLOVIN

Följ min blogg med bloglovin

SÄLLSKAP PÅ SPÅRET

Hälsade på världens sötaste valp alldeles nyss då jag var ut och sprang på spåret (10x40m backe, 3' vila). En Keeshond valp på 13 veckor. Helt underbar.
Tråkigt att jag är så allergisk mot katter och hundar + att vi inte är hemma så mycket. Annars så skulle vi med all säkerhet ha en hund!
En keeshond från google

FUL PATRIK

Vi sjöng singstar i Januari på Sigtunahöjdens hotell och konferance

Nu är det mer eller mindre klargjort (har själv vetat det sen i torsdags) min kusin Patrik och hans sambo Christin, världens bästa, ska ha barn i april nästa år.
Detta blir mitt andra kusin barn, har dock inte träffat det andra men detta barn lär man nog se!
Jag är verkligen JÄTTEglad för deras skull, kul nu när de även flyttat till en villa. Och Christin få inreda en barnkammare ;)

KALAS BRA

Avslutningen med fotbollslaget som hade sin början i en omgjord ladugård (skitfräscht var det) slutade såhär:

Emelie, Emelie & jag
Cia, Emelie, Ubbe & Anna E

Med ut, och egentligen deras påhitt, var Malin L, Filippa, Carro, Jeanette samt Anna W. Det var en kul kväll. Liiite tråkigt att det var så lite människor ute. Men ändå. Det är ju faktiskt kul att göra något annat än att bara spela fotboll tillsammans. :)

AVSLUTNINGS FERRE

1,2 Kör på LSK
Idag kl 18 ska jag befinna mig ute i Lagga city (mitt ute i ingenstans) hemma hos kapten Wiberg. Det är nämligen idag vi har bestämt att vi ska ha en liten avslutningsfest för att säsongen har gått så bra. Vi blir liksom kvar i division 3 och i och med det har vi nog överraskat många. Det ska bli kul att se hur många som dyker upp, hoppas på de flesta :)
Måste nu bara ringa om vägbeskrivning så att vi kommer rätt, hoho

FÖR MYCKET FRITID

Jag är en fena på att göra ljuslyktor! Jag trär pärlor, ni vet vanliga små plastpärlor man bygger pärlplattor av, på ett visst sätt och sen trär jag på dem på en glasburk. Sätter i ett värme ljus och så voilá.
Jag har några favoriter dels den oranga (andra bilden), det är en stor burk och det blir ett super härligt och mysigt sken med den. Där kan man nästa sätta in ett lite högre ljus, jag tror det får plats.
Dock är det länge sedan jag gjorde en nu (pank, pärlorna börjar ta slut och dom är inte helt gratis) och sen känner jag inte riktigt ro för att sitta och pyssla, jättetråkigt!

NATURLIV

Nässelfjäril hittad i ett blomfat hemma hos mormor i onsdags.
Livslevande och den satt kvar tillräckligt länge för att jag skulle hinna fota den. Jag älskar skuggan och att fläckarna på "stjärten" ser lila ut!

THE WAVE

Några grabbar från min gamla skola (GUC) har nu lanserat sin egen web-radio. Skitkul tycker jag. Sitter och lyssnar på den nu. Skönt, ingen reklam och blandad musik.
Gå in och lyssna vettja!
www.thewaveradio.se
En av killarna som är med på detta projekt är min vän Pierre.
Han tycker om att stjäla mitt godis!
Bild från sommaren '08

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu