En händelserik helg

I fredags lämnade vi Thomas för att spendera helgen i Vermont och spela de två sista bortamatcherna för säsongen. När vi åker på såna här långa resor (6h bussresa) så åker vi tillsammans med vårat herrlag och tar därför en stor buss. 

Vi åkte fredag eftermiddag och var framme i Rutland runt 23. Kl 08 morgonen efter var det dags för frukost. Vår match var inte fören 16:30 dock så det skulle bli en lång dag. Så första motståndet var Castleton. Grabbarna spelade 1-1 i dubbel förlängning och vi torskade med 3-0. Vi var inte förväntade att vinna då Castleton är rankade att vinna och vi är rankade 8 (av 10), så det var en helt okej bedrift. 

Efter matchen så drog vi direkt till middag på Pizza Hut (inge tid att duscha) och precis när bussen ska svänga upp på parkering fastnar den, på uppfarten, och blockerar trafiken på vägen.. Toppen. 
Vi lämnar bussen åt en bärgare som får loss bussen så vi kan äta. 
Efter maten hoppar vi all på bussen igen och precis när vi är nästan nere på vägen så fastnar bussjäveln. Igen. Och lyckas med bedriften att praktiskt taget blockera trafiken i båda riktningar.. 
Vi får hjälp av 3 polisbilar (för att dirigera trafik), en brandbil och två bärgare för att få loss bussen. Detta tar lite drygt 2h. 
Kallt och jävligt, alla är trötta, svettiga och griniga. Men vi tog oss tillbaka till hotellet tilllslut... 

Söndag morgon, vid frukostbuffen så svimmar en av mina lagkamrater och blir hämtad med ambulans. Det visade sig att det bara var vätskebrist. Men ändå. 
Motståndet för dagen var Green Mountain. Killarna vann 8-1 och vi vann 5-0. Det kändes otroligt bra, även fast alla var rejält blåslagna när vi var klara.. Men det var typ den sista benknäckarmatchen för i år, tack och lov! 

Massor med bilder:

Solnedgången i portland. 
Bae


Green Mountain College
Vermont, fantastiskt vackert!

Min schyssta gräsbränna på skinkan, omnomnom

Kommentarer

Sussi - Livet i söder!

Alltså sista bilden - AJ!

Svar: Ja, inte helt skönt, blir nog ett schysst ärr också..
Kajsa

14:43:26 / 2014-10-02 - http://sussey.blogg.seName Mail Blog

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu